Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Miller Harris fuiles de Tabac ı bitireyim dedim..

Yorum

• Acqua di Parma Ambra

Yorum

• Lorenzo Viloresi Vetiver

Yorum

• Creed - Bois du Portugal

Yorum

• Masque Montecristo

Yorum

• Tf tv

Yorum

• Ambre 114 tek fıs yeterli geliyor bana daha fazlası şeker komasına sokabilir özellikle ilk 1 saat oda dolduruyor kokusu.

Yorum

• Buz gibi İstanbul sabahına sımsıcak bir Guerlain - Shalimar ile başlangıç yaptım.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                    Umut Kurtoğlu Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Bana soğuk mesafeli gelmişti Shalimar'ın tarzı..Böyle burnu havada bir imajı var sanki kokunun. Ben de edineceğim ilk fırsatta..

• Libra
                    Libra Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Bambaşka bir büyüsü var bu kokunun...

• Frozenwings
                    Frozenwings Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    İlk bakışta mesafeli görünüp sonlara doğru sıcaklaşan bir koku, özellikle alt notalar sensüel bile denebilir, yakınlaş bana diyor.

• Zehir gibi Muğla soğuğunda
                  BOSS The Collection - Velvet Amber ile hem ısındım hemde maziyi yaad ettim bugün

Yorum

• Ilık antakya sabahına GIT ile günaydın dedik

Yorum

• Jovoy Private Label

Yorum

• Nuxe Prodigieux Le Parfum..

Başlardaki çiçek bombası sakinleşip gardenya, vanilya ve hafif bir hindistan cevizi kendini belli etmeye başlayınca, kremsi nefis bir kokuya dönüşüyor.

Yorum

• Dior Homme EDT

Yorum

• Atkinsons Oud Save The King

Yorum

• Hdp ambrarem. Bu kastoryum meredinin civetin biraz yumuşatılmışı oldugunu düşünmeme sebep oluyor bu parfüm. Ornegin Pekji - Holyshit bu kanadın en marjinal ornegi bana kalırsa. Ambrarem oyle bir noktaya getirilmiş ki, Holy Shit; liseyi yarım birakip sanayide calismaya baslayan ogrenci resmi çiziyor. Bunda Civet'in ön planda olmasının önemi buyuk bana kalırsa. Çünkü kastoryumu birebir koklama şansı bulamasam da edindigim izlenimler, civet'in hafif, yosunlu ve ıslak şekli gibi bir imge olusuyor kafamda. Bunun disinda kullanımı çok zorlama geliyor Holy Shit'in benim için, yani gereksiz bir abartı soz konusu. Bunu Ömer beyle de konusmustuk deneyselligin disinda gayet farkinda zaten kendisi de bu durumun. Hdp Ambrarem günlük kullanıma uygun degil bana kalırsa her ne kadar hafifletilmis ornegini versem de.. Çunku yine ıslak bir hayvani kültür barındırıyor. Ozellikle ben ofis gibi ortamlarda deneyimledigim için bu parfümleri bu gibi ortamlara sokmak cesaret istiyor. Güzel bir deneyim yasamak istiyorsanız mutlaka açık ortamlarda degerlendirilmeli bu tarz kokular. Ambrarem oldukça kalıcı, farkedilir ve özellikle sonlara dogru yeşille iç içe geçebilmiş, hayvani salyaların etkisinin azalmasıyla da daha kullanılabilir hale gelen, oldukça marjinal ve şahsi kullanılabilirlik sınırlarımda hatta tam ortasında yer almayı başarabilmiş bir parfüm olarak hatırlayacagım bir çalışma diyebilirim.

Yorum

İşleniyor...
                              X