Miller Harris fuiles de Tabac ı bitireyim dedim..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Hdp ambrarem. Bu kastoryum meredinin civetin biraz yumuşatılmışı oldugunu düşünmeme sebep oluyor bu parfüm. Ornegin Pekji - Holyshit bu kanadın en marjinal ornegi bana kalırsa. Ambrarem oyle bir noktaya getirilmiş ki, Holy Shit; liseyi yarım birakip sanayide calismaya baslayan ogrenci resmi çiziyor. Bunda Civet'in ön planda olmasının önemi buyuk bana kalırsa. Çünkü kastoryumu birebir koklama şansı bulamasam da edindigim izlenimler, civet'in hafif, yosunlu ve ıslak şekli gibi bir imge olusuyor kafamda. Bunun disinda kullanımı çok zorlama geliyor Holy Shit'in benim için, yani gereksiz bir abartı soz konusu. Bunu Ömer beyle de konusmustuk deneyselligin disinda gayet farkinda zaten kendisi de bu durumun. Hdp Ambrarem günlük kullanıma uygun degil bana kalırsa her ne kadar hafifletilmis ornegini versem de.. Çunku yine ıslak bir hayvani kültür barındırıyor. Ozellikle ben ofis gibi ortamlarda deneyimledigim için bu parfümleri bu gibi ortamlara sokmak cesaret istiyor. Güzel bir deneyim yasamak istiyorsanız mutlaka açık ortamlarda degerlendirilmeli bu tarz kokular. Ambrarem oldukça kalıcı, farkedilir ve özellikle sonlara dogru yeşille iç içe geçebilmiş, hayvani salyaların etkisinin azalmasıyla da daha kullanılabilir hale gelen, oldukça marjinal ve şahsi kullanılabilirlik sınırlarımda hatta tam ortasında yer almayı başarabilmiş bir parfüm olarak hatırlayacagım bir çalışma diyebilirim.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum