Prada — Midnight Train Patchouli
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
NEWYORK BOND NO9 .. OUD
2 sene once Ilk aldigimda cok begeniyordum.. Artık o kadar sevmedigimi hissettim.. oud dan cok bole mayhos bir koku aliyorum sanirim bu orris ten kaynaklaniyor.. bu da hosuma gitmedi..
Guzel haftalar...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 9 beğenme
Yorum
-
Miss Dior kullandım. Hem çiçeksi, hem de yumuşacık bir tatlılık var. Ara ara vanilyalı puding kokusunu andıran, çok hoş bir koku geliyor burnuma. Kullandıkça çok sevdim.
Eşime de kullanması için çok eskiden aldığım Comme Des Garçons 8 88 i verdim. Bugün sıkmış. Allahım nasıl güzel bir koku.. Unutmuşum ne kadar güzel koktuğunu. Geri mi alsam acaba☺️ Zaten ilk aldığımda çok severek kullanmıştım. Sonra bir sürü parfümün arasında geri planda kaldı. Eşim de sevdi kokusunu. Birlikte kullanırız artık. Taze, ferahlık hissi veren, aynı zamanda tatlımsı baharatlar. Çok değişik bir koku bence. Kokladıkça bağımlılık yaratıyor. İnsan burnunu dayayıp tekrar tekrar koklamak istiyor. Aynı zamanda harika, temiz ve yumuşacık kokan bir yumuşatıcı kokusu hissi veriyor parfüm. Öyle çok yayılmadı eşimde. Ama yanına yaklaşında çok hoş bir şekilde geliyor kokusu. Şu ana kadar, onun üzerinde en beğendiğim parfümlerden biri oldu.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum