Van Cleef and Arpels Midnight In Paris edt kullandım. Keskin alkolü fazla bir citrus ile açılıyor. 5 dakika bile yaşamayan bu keskin açılış peşine hafif plastiğimsi bir deri ile devam ediyor. Sonlara doğru da kibar bir tonka ve benzoin tatlılığı ile veda ediyor. Bana çağrıştırdığı 2 parfüm var birisi Armani Code diğeri Dior Homme Intense. Sanki bunlardan esinlenilmiş gibi. Güzel parfüm ama benim tenimde zayıf kaldı.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 12 beğenme
-
Hermes Orange Verte vintage
Portakal ve meseyosunu birlikteliği canlı temiz ve harika. Parfüme hakim nota portakal. Buradaki doğal portakal kokusu super bayıldım fakat kalıcılık biraz uzun sürse iyiydi.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 13 beğenme
Yorum
-
PdM Layton Exclusif. Açılışta elma, vanilya ve biraz baharat. Artan Odunsulukla birlikte fena değil. Bence çok olağanüstülüğü yok bu parfümün. Performans ve kalıcılık açısından tenimle iyi uyum sağlayamadı. Dekant olarak güzel, şişeli olarak edinmeyi düşünmem.
- 11 beğenme
Yorum
-
Pdm Herod
Değişmeyen göz ağrım, imza kokusuna inanmıyorum ama bir gün bu hobiyi bırakacak olursam kış için imza kokum olabilir kendileri. Tek eksik noktası üzücü performansı marka Herod Exclusif gibi bir şey yapıp kokuya dokunmayıp performansı artırırsa ilk alanlardan birisi olacağım kendisini hadi yap Pdm bu güzelliği. 🙃
- 11 beğenme
Yorum
-
Dün YSL Opium eski sürümünü kullanmıstim , bugun guncel olan sürümü Arada nekadar fark var inanilmaz .Tarz olarak dahi benzerlik bulamadim desem .Güncel olani olani begenemedim ilk izlenim olarak eski surum ara ara kullandigimdan belkide onuda fena bulmadim .
- 8 beğenme
Yorum
Yorum