Arkadaşlar daha önce forumda hiç splite katılmadığım için soruyorum birisi anlatabilirse sevinirim. Mantık instagram ile aynı mı? Parfümler tek tek mi ekleniyor yoksa bir anda mı paylaşılıyor?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Split Vakti #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 1 Beğen
-
Hepsi aynı anda konuyor
http://parfumhobisi.com/forum/arşiv/...lar/12172-vira
Hocam göz atarsan az çok fikrin olur.
-
Orjinal yazı sahibi: Myrkur View PostArkadaşlar daha önce forumda hiç splite katılmadığım için soruyorum birisi anlatabilirse sevinirim. Mantık instagram ile aynı mı? Parfümler tek tek mi ekleniyor yoksa bir anda mı paylaşılıyor?
VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Myrkur View PostArkadaşlar daha önce forumda hiç splite katılmadığım için soruyorum birisi anlatabilirse sevinirim. Mantık instagram ile aynı mı? Parfümler tek tek mi ekleniyor yoksa bir anda mı paylaşılıyor?
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: izeq0625 View PostEvet splitte sıkıntı çıkmaması için kurallarla ve katılacaklarla ilgili çalışma yapılması gerektiği yavaş yavaş ortaya cikiyor , spliti sabote etmek isteyenlerin olacağına dair uyarı yapılmıştı aynen katılıyorum
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese saygilar ve iyi geceler.
- 9 beğenme
Yorum
-
Bu instagram konusunda bilgisi olan özelden beni aydinlatabilirmi. O mecraya yabancıyım. Son zamanlarda o mecranın aktiflestigini duydum ancak hic denk gelemedim. Yardimci olursanız incelemek isterim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Hocam daha once yazmistim. Bir kez daha yazayim. Splitime ilk kez katilacak tum uyelerden talep edecekleri parfumlerin ucretini pesin talep edecegim. On odeme vs isine girmeyecegim hic. O konuda netim. Onlar ucretlerini odemeden kesinlikle talep toplama asamasi bitmeyecek. Hicbir parfum siparis edilmeyecek. Verilen surede uzerine duseni yerine getirmeyen uye splitten cikarilacak ve splitlerden yasaklanacaktir. Bu konularda ne kadar net ve kararli oldugumu bikiyorsunuz zaten. Ben bu tarz sorumsuz davranislarin topluluklara ve hobiye bir sey katmayacagini da bildigim icin genelde forumdan ihrac talebinde bulunuyorum. Elimden gelen bu asamada baska bir sey yok. Daha onceleri cok kez iyi niyetli davranildi ve odeme asamasinda geri donusler yapilmadi. Uyeler bir anda hayalet oldu vs. Bu tarz davranislarda bulunanlarin aramizda yeri olmadigi kanaatindeyim. Sabote vs gibi buyuk capli islere girecek bir uye olacagini sanmiyorum ben yine de.
Herkese saygilar ve iyi geceler.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AYKUT View PostBu instagram konusunda bilgisi olan özelden beni aydinlatabilirmi. O mecraya yabancıyım. Son zamanlarda o mecranın aktiflestigini duydum ancak hic denk gelemedim. Yardimci olursanız incelemek isterim
- 5 beğenme
Yorum
-
Hocam israrla konu disi seyler yaziyorsunuz!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AYKUT View Post
Hocam konu dışı derken gayet samimi şekilde bir soru sordum. Yani uzay parfümerinin adresini sorsam eminim yardimci olursunuz ama bu neden konu dışı anlamadim. Gerçekten bilgim yok o mecrayida incelemek istiyorum belki yeni kokuları uygun fiyatlı bulma imkanim olur ayrica bilgisi olan kişiden özelden yazmasını rica ettim farklı bir niyetim olsa bilgi edinme haricinde özelden talep etmezdim.
- 11 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AYKUT View Post
Hocam konu dışı derken gayet samimi şekilde bir soru sordum. Yani uzay parfümerinin adresini sorsam eminim yardimci olursunuz ama bu neden konu dışı anlamadim. Gerçekten bilgim yok o mecrayida incelemek istiyorum belki yeni kokuları uygun fiyatlı bulma imkanim olur ayrica bilgisi olan kişiden özelden yazmasını rica ettim farklı bir niyetim olsa bilgi edinme haricinde özelden talep etmezdim.Son Düzenleme cantona8; 23-02-20, 14:09. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
Hocam burasi yeri degil. Ben uzay i da nokta yi da cok severim ve farkli basliklarda onerdigim cok olmustur. Ama burasi bir split basligi ve baslikta uzay exclusive spliti ya da instagram spliti vs yazmiyor. Bu size son uyarim. Germeye basladiniz beni!
VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum