6-7 fıs Hard Leather. Corona yanıma gelse tövbe eder. Tüm mahalle kokuyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
lidge, bu yıl ilk defa kullandım.arkama yaslandım ve burası küf kokuyor,odada ağır bir koku var ve benzeri kötü yorumları bekliyorum.bu 3.şişem ancak kötü yorumlardan bıktığım için kullanamıyorum. dolabı bekliyor sıvı altın.insanlara bu kadar kötü gelen koku bana neden bu kadar güzel geliyor anlamıyorum.denediğim binlerce parfüm içerisinde eşine rastlanmıyacak bir koku lidge.bu kadar güzel bir kakao parfümü yapılmayacak birdaha.hem kakaonun hemde paçuli notasının referans parfümü.Ofis kokusu değil sokakta gezen veya çalışan insan kokusu
- 12 beğenme
Yorum
-
Dediğinize katılıyorum ali bey. Orijinal ya da Farklı parfümlere karşı bi önyargı var. Açık parfüm ile ilgili bi anım var. Bir tanıdığım bana Hugo Boss bottled çok güzel, herkes övüyor falan diyordu. Ben de ona o koku çok sentetik falan demiştim. Bir de orjinalini dene sen dedim. Gitmiş denemiş. Bana sonradan hak vermişti.
-
Selective44 hocam benim de bir arkadaşım cool water'ın orijinalinden çok açığını beğeniyordu. Tuhaf bir durum
-
Havalar serin bir efsane designer tayfada en sevdiğim koku dior homme intense vintage(2014) 2014 tarihli bir parfümün vintage olması da diorun ayıbı iyi ki zamanında 3 şişe almışım 400 liramıydı neydi şişesi o zamanlar belki de da ucuz kardeşimle babama almıştım birer şişe ama onlar pek parfüm kullanmıyorlar benim şansıma 😂
- 12 beğenme
Yorum
-
Hocam ne yapim babamla kardeşimin 2,3 tane parfümü var öyle duruyorlar kullanmıyorlar dhi ikiside 6 senede yarım şişeden az gitmiş hemen aldım el koydum babamın bir tane de 2014 yada 2015 dior fahrenheit var ona da Göz diktim ama almakta istemiyorum kendisi yurtdışına gittiğinde beğenip almıştı baya da seviyor ama kullanmıyor yarım şişe var 😂 şans konusuna gelince 2 tane elimden düşürüp parfüm kırmışlığım var hocam pekte Şanslı değilim 🙃
-
-
Orjinal yazı sahibi: fsater View Post
Fiyatı biraz ucuz olsa en azından iyi olurdu.Kokusunu bende çok beğeniyorum.o açılışı yokmu üff
Keşke fiyatları biraz daha makul olsa dediğiniz gibi.
- 5 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Selective44 View Postİki gündür aşırı bir yağmur ve soğuk var. Günümü african leather ile geçiriyorum. Diğer seriyi denemedim fakat bunu sevdim.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum