Bond New York Oud.. Yoğun başlayıp meyveli tatlı misk ile devam eden ud-gül merkezli koku.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Frederic Malle French Lover kullandım. Açılışındaki yeşil atmosfer çok hoş ve vetiverle birlikte devam etmesiyle hızlıca beğenimi kazandı. Vetiverin arkasında hissedilen sedir de güzel bir hava katmış. Kalıcılığı güzel ama yayılımı ortalamanın biraz altında. Arada kendisini hissettiren tarzda diyebilirim.
- 21 beğenme
Yorum
-
- 17 beğenme
Yorum
-
mizansen035 Kesinlikle fiyatlari cok ucuk Turkiyede satilmadigi icin saniyorum.Ilk seyahatimde LDMM ve vanilla flash almayi dusunuyorum yurtdisindan bendeki sise dayanmicak yoksa yedeklemek lazim
-
Rose flash vardı bende. Farklı bir Gül yorumuydu. Anneme vermiştim. Çıkarsanız bir LDDM de alırım diyeyim o halde
-
Chanel edition blanche ilk çıktığı günden beri kullanırım. 3. Şişem nadir kullanmaya başladım malum fiyatlar sürekli artıyor. Çok güzel yazlık bir parfüm buna benzeyen tarz olarak, onuda en kısa zamanda deneyeceğim ama onun fiyatlarıda çok yüksek beğenirsem bir yerden 35-45 ml bulmaya çalışacağım. Günaydın 🙃
edit: benzeyen parfüm xerjoff uden diyorlar yazmayı unutmuşum 😂Son Düzenleme furkan1001; 07-05-20, 09:04. Tarafından yapıldı.
- 16 beğenme
Yorum
-
MİN NEW YORK Shaman ile 3 yılın hasretini giderdim desem yeridir 6 fıs sıktım :-)) Bangır bangır bağırıyor.Orucu tehlikeye soktuk, çok derin koklamadan günün bitmesini bekleyeceğim. Bir daha kine 3 fıs kafi gelecek.
- 20 beğenme
Yorum
-
Yağmur yağıp, havalar mevsim normallerinin altına inince elim Terre d'Hermes Parfum'a gitti.
Bana reklamlarındaki gibi her fısı sıcak çöl kumları gibi gelen, içimi ısıtan bir koku. EDT.'de durum nedir bilmiyorum ama bu parfümde açılışındaki portakalların dahi sıcak ve hoş, acımsı bir kullanımı var. İlk anlarda bile beni ısıtan, hatta yakan ve hatta hatta bazen terleten, bu yüzden de sıcak havalarda tercih etmediğim parfümlerden. Bugün böylesine serin, yağmurlu bir günde ise üzerime güzel oturdu.
Yayılımını çok başarılı hatta biraz garip olacak ama "farklı" buluyorum. Sanırım bunun sırrı, Iso-E Super... Buna artı olarak parfüm de hazır üzerimde tazeyken bu sabah ofise girişimde bayağı övgü topladı.Son Düzenleme Aryan; 07-05-20, 11:54. Tarafından yapıldı.
- 14 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Marmaris büfe View PostNasamotta Baraonda
Boozy temalı kokulara yine çok yanlış bir zamanlarda kullanmaya başladım Allah affetsin.Viskinin en güzel işlenmiş hali bu olsa gerek, odunsu isli ve karemelize bir şekilde şişelenmiş, kalıcılık ve yayılım ortalama üstü diyebilirim.
- 2 beğenme
Yorum
-
Puredistance M
Karanlık, sert ve testosteron seviyesinin tavan yaptığı maskülen bir baharatlı deri parfümü.
Dozajında kullanılmış hayvansallık ile kirli ama bir o kadar çekici, sertlik dozajı bir hayli yüksek olsa da asaletten asla taviz vermeyen, yepyeni bir Aston Martin'in deri koltuğuna oturmuşsunuz gibi buram buram lüks kokan bir parfüm. Parfümü giydiğiniz andan itibaren o kelite hissiyatını zaten direkt olarak geçiriyor size. Özgüveninizi yükseltiyor hatta yürüyüşünüzü bile değiştiriyor. Evet bu parfümü taşımak ciddi anlamda bir ağırlık gerektiriyor.Son Düzenleme matrai; 07-05-20, 13:36. Tarafından yapıldı.
- 18 beğenme
Yorum
-
Comme Des Garcons - Wonderwood..
Sahilde işimi hallettim, geri dönüyorum..
Nerdeydi şu bizim yol, buradan galiba..
Bu yol değil sanırım, her yer boyum kadar yabani ot ve diken dolu..
Neyse girdik bir kere, hava da sıcak ve boğuk..
Gözlerim yaşardı, genzim yanıyor..
Şükür ki kalıcılık düşük, yabani bahçe bitiyor..
Nihayet, temiz hava..
- 13 beğenme
Yorum
-
Güzel anlatım olmuş Merak ettiğim bir kokuydu, şimdi biraz ilgim azaldı bu yorumdan sonra.
-
Olumsuz etkilemek istemem hocam ama CDG bana hitap etmeyen bir marka ne yazıkk ki.. Yine de denemeye devam..
-
En sevdiğim odunsu parfümlerden biridir. Her yağmurlu havada sıkmaktan keyif aldığım kokulardan biri.
Yorum