Hello. Bugün Sadanne günüydü.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
TF Tobacco Oud
Hava dün ile aynı olunca bugün de TV'nin kardeşi olan bu yakışıklıyı kullanayım dedim
- 18 beğenme
Yorum
-
YSL La Nuit De L'Homme vintage, her ne kadar genç işi olsa da çok seviyorum bu parfümü. Zamanında 3 şişe 200 ml lik bitirdim. Şimdi de bana 20 ml i 200 TL lik dekantıma mal olan Yurt dışından buldum set olarak. Rahmetli Tekin Acar dan aldığım YSL gibi buram buram kokuyor. :-)) Ah ulan ah!. Ne varsa eskilerde var diye boşa dememişler
- 19 beğenme
Yorum
-
Renier - Behique..
Taino dili konuşan ülkelerde (başta Karayipler, Porto Rikolular , Kübalılar , Jamaikalı ve Dominikliler) rahiplik ve doktorluk yapan kişi, bir tür şaman..
Oldukça yeşillikli bir bahçeden geçip sahile inmek istiyorum..
Bahçe bitki dolu..
Kenevir, fesleğen, tütün, anason, paçuli..
Aralarında yabani çiçekler, değişik ağaçlar..
Hava oldukça sıcak ve rutubetli ama yürümek keyifli..
Uzunca bir yoldan sonra sahile ulaşıyorum..
Bu yolu unutmayayım, dönüşte yine buradan gelirim..
Güzelmiş..
- 16 beğenme
Yorum
-
bugün costume national homme. bu koku hakkında söylenecek her şeyi söylemiş olabilirim... Üzgünüm ki efsane" A serisi" bugün itibariyle bitmiş bulunmakta seninle geçirdiğim keyif dolu günlerimi unutmayacağım şişen hep dolabımda kalacak ::::::::::::::::::::::
- 15 beğenme
Yorum
-
Aryan hocam a batch ilk serisi çok daha yoğun çok daha derin sonra c serisini kullandım bir kaç şişe hemen hemen aynıydı a serisi ile şimdi piyasa da yine a serisi satılıyor ancak bu satılan a serisi ile ilk a serisi arasında bariz farklar var kalıcılık farkedirlilik açısından çok fark yok ama koku derinliği açısından normal bir burun fark edebilir .
-
Guerlain L’Homme Ideal EDP.
Kiraz, badem, vanilya, tütsü, gül, deri... Çekici ve romantik, harika bir kompozisyon. Bunun yanında kullandığım en pürüzsüz designer parfüm olabilir. Kış mevsimi için fazla kırılgan kalıyor, bahar mevsimi ise tam mevsimi. Tasarımcı parfümler hakkında yeterli tecrübeye sahip olduğumda bir top 10 listesi yaparsam, bu parfüm büyük ihtimal listede olur.
L'Homme Idéal Extrême'i de denemek için sabırsızlanıyorum!
- 15 beğenme
Yorum
-
Kilian Apple brandy
Boozy temalı parfümlerin içinde en sevdiklerimden. Her kullanımda farklı bir yüzünü gösteriyor. Bazen konyak ve elma ile açılıyor başka zaman ise tozlu bir odunsu, bazen hafif tatlı başka zaman ise buruk ve ekşi ama her kullandığımda içmek isteyeceğim cinsten.Kesinlikle soğuk havaların kokusu ilk 3 saat yayılımı muhteşem ciddi bir şekilde övgü aldırır.Tam gece hayatına düşkün orta yaş kokusu diyebilirim.
- 19 beğenme
Yorum
-
Tauer ACDD kullandım.
ACDD algım: LDDM'nin baharatlı yapısını biraz daha arka sıralara yerleştir, balzamsı tatlılığı artır ve turunçvari bir hareketlilik ekle, al sana LDDM flankerı.
Kötü mü? Hayır, gayet güzel, dolgun ve performanslı ama LDDM kadar cool olamaz bence
- 18 beğenme
Yorum
-
orangeverte hocam, çağrışımlar hissiyatlar farklılık barındırdığı için, fırsatını bulursanız bir de kendiniz tecrübe edin derim. Neticede pişman etmeyecek güzel bir tecrübe olacağını umuyorum.
-
Haklısınız Sefa hocam isterim ama bulmakta zor ki bunları Bakalım belki Bir gun denk gelir
Yorum