Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Oriza L. Legrand Vetiver Royal Bourbon kullandım. Son zamanlardaki huzur kaynağım olabilir. Vetiver-nane birlikteliği gerçekten çok güzel. Performansı ise ortalama ama benim için gayet yeterli. Annem biraz başlangıç kısmını yoğun bulsa da geriye kalanını beğenmiş.
Hocam teşekkür ederim. Evet haklısınız ama kokuları eski market parfümlerine benziyor hatırlıyorum ben güzel mi güzel yaz için alternatif mi evet. Ben alırken dioru 400 chaneli 375 e almıştım. Şuan ki durumlar beni çok korkutuyor genel olarak ekonomist olduğum için kaygılıyım.
MFK lumiere noir pour homme. Tatlımsı, naif , güzel bir gül yorumu. Ben beğendim. Hafif feminen gelse de uniseks olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.
Aoud Vanilla Kullandım Bugün bayılıyorum bu sanat eserine Mancera'nın parfümlerden 2 veya 3 ünü denemiş biri olarak denediklerim arasında en iyisi bu diyebilirim. Oud o kadar güzel kullanılmış ki yavaş yavaş kokuya hakim oluyor birden burnunuzu yakmıyor .Son olarak diplerdeki vanilya kendisini gösteriyor ve Oud' dan eser kalmıyor saf vanilyayı hissediyorsunuz . Adı gibi sadece oud ve vanilya hissediyorum ben Uzman olan arkadaşlarım daha detaylı yorumlayabilir tabi ama kaba tabirle 10 numara 5 yıldız bir koku...
Ormonde Jayne Nawab Of Oudh, kullanmaya kullanmaya parfümü çürüttüm yeminle Ofis ortamı için 3.5 - 4 gömlek fazla geliyor. Oud kullanımı çok güzel, ince pürüzsüz , temiz bir oud kullanımı var. Çok elit bir parfüm
Ormonde Jayne Nawab Of Oudh, kullanmaya kullanmaya parfümü çürüttüm yeminle Ofis ortamı için 3.5 - 4 gömlek fazla geliyor. Oud kullanımı çok güzel, ince pürüzsüz , temiz bir oud kullanımı var. Çok elit bir parfüm
KARALARIN_CEMAL Ragıp hocam ben de denedigim de bu ne güzel ve rafine bir koku demiştim. Silaj ve kalıcılık üst düzey
Jenerik kokular günü olmuş bugün.
Bana Nishane Ani dna sını çağrıştıran, biraz daha tozlu hissiyatta vanilya ve odunsuluk algıladığım Irae'yi kullandım ben de.
Yorum