Lalique Soleil
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: mizansen035 View PostBugün biraz basite kaçayım dedim. Zadig&Voltaire for this is him.
tütsü, limon ve sedir ağacı , az biraz da vanilya. Çok basit bir parfüm. Genel beğeniye çok uygun.
- 4 beğenme
Yorum
-
Zara Tubereuse Noir kullandım.Jo Malone imzalı bu parfüm,ilk denediğim andan itibaren çok hoşuma gitti.Dayanamadım aldım.Büyük boyunu bulamadığım için küçüğünü aldım.Kendi üzerimde deneyince kokusunu daha da çok sevdim.Biraz Beyond Paradise havasında bol çiçeksi,birazda kremsi havası olan bir parfüm.İlkbahara çok yakışan,buram buram yayılmasa da,saçlardan gün boyu hafif hafif gelen kır çiçekleri kokusu gibi.Aynı zamanda kremsi ve temiz hava vermesi de hoşuma gitti.Gucci Bloom a benzetenler de olmuş ama bu parfüm benim tenimde daha kremsi ve güzel koktu.Keşke büyük boyunu alsaymışım dedirtti.
- 12 beğenme
Yorum
-
Ben birkaç ay önce sorduğumda artık gelmediğini söylemişlerdi
-
Morning grasse bulamayanlar yine Zara’dan kırmızı silindir şişe olan “sense of glam” bakabilirler. Aynı parfüm, şişe farklı. Bu Zara’nın sürekli yaptığı bir şey. Parfümü üretimi durdu gibi gösterir ama aslonda aynı sıvıyı farklı bir şişe ve isimli piyasaya sunarlar.
-
Gece için Ambra Aurea. Gözünü çılgınca koleksiyon büyütmeye adayan yeni arkadaşlara bebek vesilesiyle bir es verdikten sonra farkettiğim bir gerçeği söylememde fayda var. Dolabınıza bakın ve 15 sene parfüm almasanız da kokusuz kalmayacağınızı görün😅 ( 360 dan 65 e düşen eski koleksiyoner)Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 09-03-20, 23:35. Tarafından yapıldı.
- 14 beğenme
Yorum
-
montana parfum d'homme (vintage) (1989) çam ormanında geziyorum oradaki çam ağaçlarının etrafa yaydığı keskin kokusu bu parfüme işlenmiş temizlik hissi uyandırıyor ortalara gelince yeni yıkanmış elbise giyiyormussunuz temiz hava hissini veriyor kalıcılık 8 saatten fazla Dekant aldım ama keşke daha fazla alsaydim diyorum (:
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 13 beğenme
Yorum
Yorum