LB Roma
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Xerjoff Alexandria 2 forumda karşıma en çok çıkan ve övülen bu parfümü dayanamayıp dekantini aldım ve bugün kullandim. Şu ana kadar kullandığım en hoş ve pürüzsüz kokan parfüm. Enfes mükemmel sahane bir koku ama sanki yayılım mesafesi az ve kalıcılığı az gibi geldi son 2 saat içindeki gozlemime göre. Umarım yaniliyorumdur
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 12 beğenme
Yorum
-
Dunhill Icon kullandım. Baya başarılı bir yazlık. Citruslu, nerolili güzel bir yazlık. Vetiverden midir bilmiyorum hafiften ekşi bir hissiyatı da var. Kokunun rengi olsa sarı ile yeşilin karışımı gibi olurdu sanırım. Bu arada bendeki şişe baya performanslı doğrusu.
- 11 beğenme
Yorum
-
Declaration edt kullandım. Baharatlı ve narenciyeli ferah bir başlangıç yapan, daha sonra derinleşerek baharatların daha oturaklı olduğu hale geldiği ve çayın dumansı halde kendini hissettirdiği çok beğendim bir koku kendileri. Beyefendi gibi beyefendi. Kalıcılığı bence hala iyi ama yayılım eh işte.
- 12 beğenme
Yorum
-
Alexandria III
Ticari amaçla yapılmış bir parfüm.Alex 2’nin başarısının üstüne güllere bezenmiş, yayılımı azalmış aynı kremsi yapıda devam eden oud’un daha ön plana çıktıgı sık kullanımda insanı rahatsız eden feminen bir parfüm yapmışlar. Fiyatını asla haketmiyor.
- 11 beğenme
Yorum
-
- 7 beğenme
Yorum
-
Rundholz 03. Apr. 1968 kullandım. Derin nota geçişlerine sahip olmasa da keyif alarak kullandığım parfümlerden. Kilise tütsüsü referanslarımdan birisi diyebilirim ve meyveli kısmın zamanla kaybolarak günlük veya buhura (Franckincense) kendisini bırakmasıyla devam ediyor. Performansı da baya yüksek. Çok fazla dozda kullanamıyorum bu yüzden. Ayrıca arkadaşıma köyünü anımsatmış. (Son zamanlarda sevdiğim dekantları tekrar tekrar deneyip şişeli alıp almayacağıma karar verme yolundayım)
- 10 beğenme
Yorum
Yorum