Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
African leather, keskin bir kakule ortalama üstü kalıcılık ve yayılım, beğendiğim, maskulen bulduğum bir koku. Dekantım bitti,şişeli almayı düşünür müyüm? sanmıyorum.
Uzun bir sürenin ardından dior homme intense kullandım. İlk kullandığım zamanlardaki hayranlığım yerini, standart, metroseksüel erkek kokusu düşüncesine bırakmıştır. Bir dönem aralıksız kullanımla canını çıkarmıştım kokunun, belki de ondan böyle oldu.
Zoologist Tyrannosaurus Rex kullandım. Parfüm çok karanlık. Benim tenimde en belirgin yönleri deri, tütsü ve baharatlar. Hatta Tütsü ve baharatlı kısımı ben daha çok algılıyorum. Dumansı yapısı parfümü koyulaştırmış. Baya ilginç bir koku. Ufak bir herbal kısmı da var sanki. Üstümde pek kullanabileceğim bir parfüm değil ancak bu parfümü başarısız kılmıyor bence iyi bir iş ve şahsen farklı bir deneyim.
Strangers parfumeria Lumber jack
Full narenciye açılışı bergamot limon ve ekşi mandilana ferah bir koku şunu söyleyebilirim kesinlikle Creed wiking benzerliği değil kopyası gibi devam ediyor saatlerce
Yorum