Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
nicolai ny intense,
Kendileri ile ilk pazar günü tanışma fırsatı bulmuştum. Açılışında ki limon ve bergamota aldanıp biraz sportif giyindim ve avm ye geçtim. Çok uzun bir süre geçmeden lavanta kendini hissetirmeye başladı ve sorunda orada başladı sanki parfümün fısıldadıklarını duyar gibiydim.'olum manyak mısın kot pantolon giyip beni kullanacağına şu karda kışta şortla gezsen daha az abes olurdu' diyordu Neyse ki bugün aynı hataya düşmedim
- 20 beğenme
Yorum
-
Initio-ofg kullandım. Safran ve öd ağacının bir arada olması sebebiyle çekindiğim kokulardan biriydi. Fakat kullandığımda hiç de öyle olmadığını, harika bir uyum içinde ve gayet kullanılabilir olduğunu tecrübe ettim. Keskin lavanta başlangıcı, sonrasında safranla beraber aromatik baharatlı hissiyat ve benim bildiğim, tanıdığım nemli paçuliden çok farklı bir paçuli, fazlasıyla tatmin edici.
p.s. baccarat rouge anımsatmadı değil. Fakat ondan çok daha oturaklı ve farklı bir imajda bana göre.
- 17 beğenme
Yorum
-
Amouage Epic Man, daha önce mağazada deneyip çok dikkatimi çekmemişti, tekrar denemek istedim koku olarak beğendimde performans konusunda zayıf gibi geldi ama farklı ortam ve hava şartlarında tekrar şans vereceğim
- 12 beğenme
Yorum
-
slumberhouse kiste
Bu markanın parfümlerini seviyorum hepsi çok naturel şeftali reçeli gibi kokmak bile hoşuma gidiyor . Çok ustaca kullanılan tütün dumansı tv gibi ağır değil bal ise tam kıvamında naxos gibi kesinlikle baymıyor . Tek bir markaya bagımlı kalsam kesinlikle slumberhouse olurdu herhalde .
- 14 beğenme
Yorum
Yorum