CN-Soul. İlk defa deneyimliyorum, sağolsun Altuğ Bey'in sayesinde. Yaklaşık iki saat oldu. Açılışı bana keskin egzotik bir şurup gibi geldi. İlk on dakikasında acımsımı desem bilmiyorum ama keskin bergamot ile kakule zengin bir hava yaşattı. Yavaş yavaş oturmaya başladığında çok hoşuma giden amber anlamsız bir mutluluk hissi yarattı. Muhtemelen bunu sağlayan tek başına amber olmamakla birlikte, tecrübesiz amatör bir parfüm sever olarak bunu sağlayan notayı tanıyamadım bulamadım Tatlı parfüm sevmeyen biri olarak, tatlılık sınırını çok beğendim. Öyle aman aman tatlı bir parfüm değil bence. Sonuç olarak gerçekten çok beğendim. Alınacaklar listesine şişelisi çoktan eklendi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 16 beğenme
Yorum
-
Nishane Ani;
Öncelikle Kars'ta bulunan Ani harabelerini 2006-2008 tarihleri arasında görmüş biri olarak, parfümün adı bana eski, harabe, bakımsız, terkedilmiş bir yeri çağrıştırdı, ancak koku adını aldığı tarihi şehirle uzaktan yakından alakalı değil. Parfüm şu an tenimde 9. saate girdi gül ve vanilya kokusu alıyorum ve çok beğendim parfümü, kalıcık bende iyi ama etrafımda fark ediliyor mu emin değilim. Ayrıca aldığı ödülü de hakkettiğini düşünüyorum.
- 19 beğenme
Yorum
Yorum