LM Black Oud denemeleri... Birkaç gün daha üstüne gitmem lazım. Bakalım nasıl çıkacak ?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
PDM - Carlisle, kokusunu oldukça sevmeme rağmen bana her kullanışımda biraz fazla gelen birşeyler var, yoğun ve performanslı kokuları sevdiğim halde tanımlayamadığım bir rahatsızlık durumu var Carlislede
- 19 beğenme
Yorum
-
- 13 beğenme
Yorum
-
-
Guerlain Cuir Intense
Yazın kurban bayramı öncesi yapılan splitten aldığım dekantı ilk defa toplum içinde kullanıyorum. Koku olarak aldığım tek şey deri, deri ve yine deri Çoğu kişi mazotumsu bir deri olarak yorumlamış bu parfümü ama bence kaymak gibi bir deri. Tamam öyle çok naif değil ama yine de oldukça yumuşak bir deri parfümü. Geçen sene kullandığım Dior Cuir Cannage'dan bence çok daha güzel ve başarılı bir deri parfümü Cuir Intense.Son Düzenleme xPixa; 05-12-19, 09:23. Tarafından yapıldı.
- 18 beğenme
Yorum
-
Armani Eau De Cedre kullandım. Son 1 ayda 50'ye yakın dekant elime geçti ama bu Cedre geleli akşamları evde sıkmadan edemediğim tek parfüm olup, diğerlerinden sıyrıldı. O kadar beğendim ki 2 yıldır nasıl denemedim deyip kendime kızdım hatta. Deri akorunun olduğu, ferah ve çok iyi bir çay parfümü. Deri çok yumuşak, çay ilk defa bu kadar tanıdık his uyandırdı bende. Tek düze ama sıkıcı değil. Performansı o kadar iyi değil ama sakin tatlı kısmı tadında. Parfüm çok performanslı olsaydı performanslı ortaya çıkan şeyin tadını kaçırabilirdi. Şişesi ileride alınacak diye aklımın bir köşesine yazdım.
- 17 beğenme
Yorum
Yorum