Nishane Colognise.. Etrafa yayılımı hoş kokuyor, iltifat alan parfümlerden..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Montale – Intense Pepper
Bir cumartesi acil nöbeti, ve bu sıkıntılı görevde ilk kez kullandığım, acilde koştururken arasıra durup kokladığım ve nöbetimi güzelleştiren parfümlerden..
Kaliteli, güzel, baymayan ve bence bazı yazılarda benzetilen bentley gibi tekdüze ve bayma ihtimali yüksek designerlerden misliyle kaliteli bir koku.. (kendi şahsi görüşüm )
Ama, meşale şimdiden sönmeye başladı ve kalıcılık maalesef bu aceminin şu an en büyük önceliği..
- 11 beğenme
Yorum
-
Nishane Ani Yarı gurme, yarı fresh baharatlı, yarı taze bir vanilya.. kısmen ıslak/yeşil bir havası da var. Kullanim esnasında bazen gurme yönü bazen odunsu yönü öne öne çıkıyor. Sıkıcı olmayan güzel bir vanilya parfümü.
- 14 beğenme
Yorum
-
- 11 beğenme
Yorum
-
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Colonia EDT - Dekantı bir arkadaş denemem amacıyla yollamıştı. Musait bir zamanda bakarım diye kenara koymuştum ve öylece unutmusum. Bu sabah aranırken gözüme ilişti bir deneyeyim dedim. Açılışı çok güzel elim sürekli bileğime gitti, sürekli eski koku hafızam beni eskilere götürdü, biraz sentetik gelsede çok hoş bir kokusu var. Tek kötü tarafı ise kalıcılığı az, ortalamamın da aşağısında. 2saat gibi kısa sürede uçup gitti
- 11 beğenme
Yorum
Yorum