Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • roja dove aoud

    Yorum


    • Initio - Side Effect..

      Notalarında yok, nota seçme yeteneğim de yok ama sütlü limonlu bir tarzı var ve pek rahat edemedim.. Bazı parfümlerde bu tarz bir koku alıyorum , tahminen alakasız ama bu parfüm tarzını sevemiyorum, örneğin jovoj remember me yada nishane ani gibi.. Yine de sonra tekrar deneyeceğim, herkezin ortak beğenisi olan parfümlerde vardır bir hikmet..

      Yorum


      • _sefa_
        _sefa_ Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hocam tatlılık sınırını değerlendirebilir misiniz? Şekerleme tarzında tatlı parfümleri hiç sevemeyen biri olarak büyük çekincelerim var. Ama yine de deneme babında dekant edineceğim.

      • uncle-benjen
        uncle-benjen Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Jovoy - Remember me..

        İlk kullanışım, biraz nishane ani'yi anımsattı, genel olarak kaliteli ancak alttan gelen rahatsız edici limon tatlısı tarzı bir nota var, tam bilemedim.. Kalıcılık oldukça iyi..

        "Kaynamış bir sütün içine atılan turunçgiller, zencefil, kakule gibi baharatlar, bolca çay. Bu notalarla birleşen ve kremsi bir hal alan frangipani. Lezzetli bir tatlılık veren, enfes bir vanilya. Derinden gelen odunsu notalar ve deri. Hepsi çok kompleks ve mükemmel bir harman. Özellikle, orta notaları ve dip notalarındaki vanilya kullanımı usta işi ve enfes."" demiş Matrai usta..

        diye yazmışım ilk kullanışta, kötü hiç değil, fanı çok ama denemek lazım hocam, muhakkak deneyin..

      • _sefa_
        _sefa_ Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İyice merak etmeye başladım🙂 en kısa zamanda denemeyi umuyorum. Çok teşekkürler hocam.

    • Prada L'Homme İntense

      Yorum


      • Frapin 1270 kullandım. İçinde baharat kırıntıları olan bol meyveli bir parfüm. Kokusu çok güzel olmasına rağmen kendim için feminen buldum. Performansı ise rezalet. Kullandığınızda 2 ml falan sıkarsanız dahi 2 saat sonra yok olacakmış gibi duruyor.

        Yorum


        • Gizli bir hazine: Terra Rossa.

          Yorum


          • Tiziana Terenzi Laudano Nero

            Bu parfüm tıpkı Ay gibi bir tarafı karanlık diğer tarafı aydınlık. İlk yarım saat ay'ın karanlık yüzüyle karşılaşıyoruz öd ağacı, konyak vs gerçekten burun tırmalayan sevmesi alışması zor fakat yarım saat geçtikten sonra belki vanilya belki bal notasının da devreye girmesiyle biraz daha tatlı ve sevilebilir hale gelmeye başlıyor. Tatlı dediysem bir honey oud, bir ouamazing tatlılığı değil de sanki eski filmlerde gördüğümüz ceketini omuzuna atan mahalle kabadayılarının hafif gülümsemesi gibi güldüğü ve ya gülmediği çok belli olmayan. Bu parfümde ki tatlılık da aynı böyle var ama olması gerektiği kadar. Yaklaşık 1-1,5 saat sonra insana sanki yanmış kül olmuş bir ormanda yürüyormuş gibi bir hissiyat oluşturuyor. Böyle söylememin sebebi nasıl ki yanan bir ormanda kokular tamamen içi içe geçmiş, birleşmişse bu parfümde de notalar bir o kadar iyi harmanlaşmış.
            Parfümleri kıyafetlerle özdeşleştirmeyi çok severim ve bu parfüm tamamen klasik giyime gideceğini düşündüğüm bir parfüm hatta ilk kokladığımda aklıma gelen ilk kıyafet siyah kadife ceket ve siyah boğazlı bir kazak oluyor neden bilemiyorum ama insanda öyle bir izlenim oluşturuyor. Genel beğeniden uzak olduğunu düşünüyorum öyle aman aman iltifat alacağınız bir parfüm değil bana göre ve çevremden aldığım tepkilere dayanarak söylüyorum ortası olmayan bir parfüm ya çok olumsuz yorumlar yapılacaktır ya da çok beğenilecektir, kokunuzu birisi aldığında ki mutlaka alacak kalıcılık ve yayılımı gerçekten çok iyi, fena değilmiş, idare eder, ehh işte gibi bir yorum almazsınız daha doğrusu almadım daha. Kalıcılık ve yayılım yönünden gerçekten çok iyi bir parfüm. İleride şişeli sahip olmak ister miyim bilemiyorum ama mutlaka dekant olarak elimin altında bulunmasını isteyeceğim bir parfüm. Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım dostlar sürçülisan ettiysem affola...

            Yorum


            • Umut korkut
              Umut korkut Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              kalemine sağlık israfil hocam çok güzel yorumlamışssın

            • israfilkilinc
              israfilkilinc Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Rica ederim Umut hocam beğendiyseniz ne mutlu bana

          • Von Eusersdorff Classic Patchouli

            Yorum


            • Creed royal oud
              Bana sedir ağacını sevdiren parfümdür her kullandığımda kendimi bir dağ evinde odun keserken buluyorum Buda bana huzur veriyor

              Yorum


              • Guerlain LIDGE

                Yorum


                • Fm French Lover ...

                  Yorum


                  • Dün ve bugün Ormonde Jayne Man kullandım. Kalıcılığı iyi, yayılımı orta seviyede odunsu baharatlı fresh,hafif bir koku. Pek hoşlanmadığım sentetik bir hissiyatı var. Her mevsim kullanılabilir bir koku kimseyi rahatsız etmez.

                    Yorum


                    • Ormonde Jayne Man

                      Yorum


                      • Creed Aventus

                        Yorum


                        • İssey miyake Pulse of the night.. Markanın son zamanlardaki işleri hiç fena değil. Tozlu ve sert girişin ardından tütsünün baştan sona egemen olduğu, tatlılığı baymayan odunsu tabanlı bir koku. Buradaki dumansı hava vanilya, sandal ağacı, amber, deri gibi ana notaların içerisinde tatlı, kremsi ve yumuşak yapıda. Parfümün köşesiz, koku kalite ve harmanı başarılı olmasına rağmen tenimde silik yapıda kalması benden kaynaklı bir durum olmalı.

                          Yorum


                          • Jovoy - Diplomatique vetiveri şuan bunda seviyorum (:

                            HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X