Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Amouage Reflection. Bu sıcak ve bunaltıcı havalarda etrafımdakileri(kendimi geçtim hosuma gittiği zaman kendimi zorlasam dahi katlanıyorum ) yormayan, hatta üzmeyin favori kokularımdan.
miller harris la feuille...
citrus domates sapı gül sedir vetiver...
nefis canlı yemyeşil bir açılış sonra domates ve gülün eklenmesi ve tatlılığın tamamlaması sonucunda ortaya lezzetli bir koku çıkıyor.
nishane colognise ormonde jayne ta'if hermes Un jardin En Mediterranee den izler mevcut...
son zamanlarda denediğim en leziz parfüm...
Eau Des minimes Cologne...taptaze turunçgillerle açılıyor , biraz aromatik otlar (biberiye imiş) ve bana vanilyadan gelen yoğun bir tatlılık ama notalarında vanilya yok benzoin var ☺
grey flannel...
birçok parfümde olmayan derinlik doyuruculuk bu parfümde mevcut...
harmanlama kokunun değişimi önce sert bir maskülen başlangıçla vaoovv diyen sonra prada infusion sabunsuluğuna evrilen sakinleşip elegant hava katan nefis bir koku...
fiyat koku güzelliği performans bakımından hiç yaşlanmayacak hatta zaman geçtikçe daha da değerli olacak....
Yorum