Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Vira #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post
    Mustafa Hocam ödeme yapılmıştır. İşlem tamam Splite devam
    # Ödeme aşaması geçildi! Herkese çok teşekkür ederim. Boş şişeler de Perşembe Cuma gibi ulaşacak. Olası gecikme yaşanma ihtimallerini azaltmak için Cuma'dan başlayabilirim bölüştürmeye. #

Yorum

• Ödeme tamamdır 👍

Yorum

• # Bu sayfalarda ne kirilmadik rekor kaldi, ne girilmedik kulvar/kategori. Kim basardi peki? Tabii ki de katilan herkes! Sizler.. Bu organizasyonlarin ana aktörü sizlersiniz. Ne kadar parfume ve yenilikleri denemeye aç oldugumuzu her seferinde ve bir kez daha gösterdiniz. Kardesiniz sadece organize etmeye calisiyor. Bu isin arkasinda bir suru arastirma, deneme, fedakarlik var ve bu arkadaşlar yürekten teşekkürü hak ediyor.
      Son asamayi da gectigimize göre, artik topu benim kucagima birakmis oldunuz İcimizde bu sevgi ve karsilikli saygi var olduktan sonra, her zaman rekorlar kirilmaya gelistirilmeye aciktir! Amac rekor kirmak degil keza.. Bu tamamen sizlerin kendi gövde gösteriniz
      ​​​​​
      Dışarıda bir dünya var diyorlar.. Dönüyormuş.. Varsin dönsün öyleyse İster takip edin, ister etmeyin.. Suç mu şurada iki dakika o dünyadan soyut kalmak?

Ne kadar tesekkur etsem az! Süpersiniz.. #
      Son Düzenleme cantona8; 23-02-17, 00:37. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Biraz lastikli bir laf olacak ama eline kuvvet

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
          # Bu sayfalarda ne kirilmadik rekor kaldi, ne girilmedik kulvar/kategori. Kim basardi peki? Tabii ki de katilan herkes! Sizler.. Bu organizasyonlarin ana aktörü sizlersiniz. Ne kadar parfume ve yenilikleri denemeye aç oldugumuzu her seferinde ve bir kez daha gösterdiniz. Kardesiniz sadece organize etmeye calisiyor. Bu isin arkasinda bir suru arastirma, deneme, fedakarlik var ve bu arkadaşlar yürekten teşekkürü hak ediyor.
          Son asamayi da gectigimize göre, artik topu benim kucagima birakmis oldunuz İcimizde bu sevgi ve karsilikli saygi var olduktan sonra, her zaman rekorlar kirilmaya gelistirilmeye aciktir! Amac rekor kirmak degil keza.. Bu tamamen sizlerin kendi gövde gösteriniz
          ​​​​​
          Dışarıda bir dünya var diyorlar.. Dönüyormuş.. Varsin dönsün öyleyse İster takip edin, ister etmeyin.. Suç mu şurada iki dakika o dünyadan soyut kalmak?

Kardeş sen ne diyon denişik?

Herhalde bir iki parfümü açtın kafa yaptı akşam akşam...

Biz de seni seviyoruz napçan?

Yorum

• Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ben anlamadım bir şey. Yazar 'Hepimiz Kardeşiz' demek istedi heralde o_O
            Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 23-02-17, 09:23. Tarafından yapıldı.

• kuzukardes
            kuzukardes Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            bir nevi çakma mahzun kırmızımontale aoud purple rose..

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Yılmaz Morgül oldu olacak... pehh

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
          # Bu sayfalarda ne kirilmadik rekor kaldi, ne girilmedik kulvar/kategori. Kim basardi peki? Tabii ki de katilan herkes! Sizler.. Bu organizasyonlarin ana aktörü sizlersiniz. Ne kadar parfume ve yenilikleri denemeye aç oldugumuzu her seferinde ve bir kez daha gösterdiniz. Kardesiniz sadece organize etmeye calisiyor. Bu isin arkasinda bir suru arastirma, deneme, fedakarlik var ve bu arkadaşlar yürekten teşekkürü hak ediyor.
          ​​​​​

Şimdiden eline koluna sağlık kardeşim. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.

Yorum

• Sen de süpersin be Cantona

Yorum

• O Clive, bu masaya yatacak! dedik Müzik sana gelsin Umut Kurtoğlu , videonun sonu da sana camorr ..

Yorum

• harunozkan89
                harunozkan89 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                hahaha makas cok iyi

• kaside
                kaside Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Biz, parfüm dışı masraflarınıza (enjektör, etiket, bant, hatta şişe, ...vs) katkıda bulunmuyoruz. Bu masraflarınızla ilgili atladığım bir post olabilir. Uyarırsanız çok memnun olurum. Elinize, emeğinize sağlık.

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                kaside hocam uzun tecrübelerden sonra az çok ne kadar masraf oluyor vs hesaplamalardan ötürü şişelere eklediğim masraflar içinde hepsi var. İnce düşünceniz fazlasıyla mutlu etti. Herhangi bir talebim yoktur

• cantona8

Yorum

• kadim dostumuz makas ta isbasinda 😄😄
                ustad stajiyer kabul ediyormusun? yardima gelelim

Yorum

• Kolay gelsin Mustafa hocam, ellerine sağlık şimdide (Cantona8=King of Perfume).

Yorum

• Tüm ünvanları reddediyorum. Stajyer alımı başlamıştır. Başvuru şartları forum yönetimince yayınlanacaktır

Uzakta kalıyorum. Aslında birlikte yapmak en azından 2-3 kişi, çok daha zevkli olurdu gerçekten

Makas burada ama camorr yok

Yorum

• PinotNoir
                      PinotNoir Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Benim başvurum reddedilmişti... 😄

• cantona8
                      cantona8 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      sen kazana düştün

• Süper gerçekten hazine sandığı gibi 👍

Yorum

• Hahaha süper !!! Müzik NARCOS aman hocam sonumuz benzemesin

Yorum

• cantona8
                        cantona8 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        sona az kaldı

• Split sayfasını sadece hazırlamak bile büyük çalışma büyük emek gerektirir, başım döndü Helal olsun valla

Yorum

İşleniyor...
                      X