Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Vira #
Çökme
X
-
- 5 beğenme
-
# Bu sayfalarda ne kirilmadik rekor kaldi, ne girilmedik kulvar/kategori. Kim basardi peki? Tabii ki de katilan herkes! Sizler.. Bu organizasyonlarin ana aktörü sizlersiniz. Ne kadar parfume ve yenilikleri denemeye aç oldugumuzu her seferinde ve bir kez daha gösterdiniz. Kardesiniz sadece organize etmeye calisiyor. Bu isin arkasinda bir suru arastirma, deneme, fedakarlik var ve bu arkadaşlar yürekten teşekkürü hak ediyor.
Son asamayi da gectigimize göre, artik topu benim kucagima birakmis oldunuz İcimizde bu sevgi ve karsilikli saygi var olduktan sonra, her zaman rekorlar kirilmaya gelistirilmeye aciktir! Amac rekor kirmak degil keza.. Bu tamamen sizlerin kendi gövde gösteriniz
Dışarıda bir dünya var diyorlar.. Dönüyormuş.. Varsin dönsün öyleyse İster takip edin, ister etmeyin.. Suç mu şurada iki dakika o dünyadan soyut kalmak?
Ne kadar tesekkur etsem az! Süpersiniz.. #Son Düzenleme cantona8; 23-02-17, 00:37. Tarafından yapıldı.
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Bu sayfalarda ne kirilmadik rekor kaldi, ne girilmedik kulvar/kategori. Kim basardi peki? Tabii ki de katilan herkes! Sizler.. Bu organizasyonlarin ana aktörü sizlersiniz. Ne kadar parfume ve yenilikleri denemeye aç oldugumuzu her seferinde ve bir kez daha gösterdiniz. Kardesiniz sadece organize etmeye calisiyor. Bu isin arkasinda bir suru arastirma, deneme, fedakarlik var ve bu arkadaşlar yürekten teşekkürü hak ediyor.
Son asamayi da gectigimize göre, artik topu benim kucagima birakmis oldunuz İcimizde bu sevgi ve karsilikli saygi var olduktan sonra, her zaman rekorlar kirilmaya gelistirilmeye aciktir! Amac rekor kirmak degil keza.. Bu tamamen sizlerin kendi gövde gösteriniz
Dışarıda bir dünya var diyorlar.. Dönüyormuş.. Varsin dönsün öyleyse İster takip edin, ister etmeyin.. Suç mu şurada iki dakika o dünyadan soyut kalmak?
Ne kadar tesekkur etsem az! Süpersiniz.. #
Herhalde bir iki parfümü açtın kafa yaptı akşam akşam...
Biz de seni seviyoruz napçan?
- 3 beğenme
Yorum
-
Ben anlamadım bir şey. Yazar 'Hepimiz Kardeşiz' demek istedi heralde o_OSon Düzenleme Umut Kurtoğlu; 23-02-17, 09:23. Tarafından yapıldı.
-
bir nevi çakma mahzun kırmızımontale aoud purple rose..
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Bu sayfalarda ne kirilmadik rekor kaldi, ne girilmedik kulvar/kategori. Kim basardi peki? Tabii ki de katilan herkes! Sizler.. Bu organizasyonlarin ana aktörü sizlersiniz. Ne kadar parfume ve yenilikleri denemeye aç oldugumuzu her seferinde ve bir kez daha gösterdiniz. Kardesiniz sadece organize etmeye calisiyor. Bu isin arkasinda bir suru arastirma, deneme, fedakarlik var ve bu arkadaşlar yürekten teşekkürü hak ediyor.
Ne kadar tesekkur etsem az! Süpersiniz.. #
- 3 beğenme
Yorum
-
- 14 beğenme
Yorum
-
Tüm ünvanları reddediyorum. Stajyer alımı başlamıştır. Başvuru şartları forum yönetimince yayınlanacaktır
Uzakta kalıyorum. Aslında birlikte yapmak en azından 2-3 kişi, çok daha zevkli olurdu gerçekten
Makas burada ama camorr yok
- 2 beğenme
Yorum
Yorum