Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
# Bazı son düzenlemeler yapıldı. Çıkarılan parfümler var. Dekant verilecekler haricinde Şişeli talebi olan ve diğer yarısı boş olan parfümler çıkarıldı. Guerlain Tonka Imperiale kalan miktara şişeli talip yoksa onu da çıkaracağım ve ödeme tablosunu yayınlamak için çalışma yapacağım. Daha önce belirttiğim hususlara dikkat ediniz. Ödeme tablosunu yayınladıktan sonra başka düzenleme yapılmayacaktır. Aksi halde işler karışıyor #
# Bazı son düzenlemeler yapıldı. Çıkarılan parfümler var. Dekant verilecekler haricinde Şişeli talebi olan ve diğer yarısı boş olan parfümler çıkarıldı. Guerlain Tonka Imperiale kalan miktara şişeli talip yoksa onu da çıkaracağım ve ödeme tablosunu yayınlamak için çalışma yapacağım. Daha önce belirttiğim hususlara dikkat ediniz. Ödeme tablosunu yayınladıktan sonra başka düzenleme yapılmayacaktır. Aksi halde işler karışıyor #
Ödeme tablosu ne zaman yayınlanır acaba? Ona göre parfüm ekletmeye geç kalmak istemem
Ödeme tablosu ne zaman yayınlanır acaba? Ona göre parfüm ekletmeye geç kalmak istemem
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Tabloyu elimden geldigince sarkitiyorum Mart ayina. Odemede kimse zorlanmasin, yeni bir split henuz bitmisken dusuncesiyle. Yine de Cuma ya kadar toparlarsak cok iyi olur.
Kargoyu yolladım Mustafa hocam ama belki gelmesi önümüzdeki hafta içini bulabilir. Ayrıca sağ salim ulaşırsa kargomuz, içinde bazı arkadaşlara ve size hediye kokular koydum. Kokuların üzerlerinde kimlere gönderileceği yazıyor. Onları arkadaşların kargolarına eklersiniz. Şimdiden, teşekkürler her şey için.
Mancera aoud lemon mint 5 mlde ondan alabilirmiyim hocam geçmediyse
Boylelikle son istegi de isliyorum. Cunku arkadaslar pardumleri gondermeye basladi. Bu tablo uzerinden odeme listesi cikaracagim. Yarin yayinlarim muhtemelen. Onumuzdeki haftadan itibaren de yavas yavas odemeleri toparlar dekant malzemelerini vs alir Mart in ikinci haftasi gibi de dagitmis oluruz. Elimden geldigi kadar uzatmis oldum boylelikle spliti. Odemelerde kimseyi zorlamak istemedim. Hobi isi sonucta.
Herkese iyi forumlar.
Son Düzenleme cantona8; 28-02-19, 21:05. Tarafından yapıldı.
Boylelikle son istegi de isliyorum. Cunku arkadaslar pardumleri gondermeye basladi. Bu tablo uzerinden odeme listesi cikaracagim. Yarin yayinlarim muhtemelen. Onumuzdeki haftadan itibaren de yavas yavas odemeleri toparlar dekant malzemelerini vs alir Mart in ikinci haftasi gibi de dagitmis oluruz. Elimden geldigi kadar uzatmis oldum boylelikle spliti. Odemelerde kimseyi zorlamak istemedim. Hobi isi sonucta.
Herkese iyi forumlar.
eline emeğine sağlık
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İbrahim hocam şayet sculpture’ı şişeli satmayı düşünüyorsanız, amatör olarak parfümlerle ilgilenen bir arkadaşıma hediye etmeyi istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.. Elinizde satmayı düşündüğündüğünüz başka kokular var isede özelden yazışabiliriz hocam.
Yorum