Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# 2018 Son Spliti (KAPANDI - ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• # Talepleri ekledim kontrol edelim #

Yorum

• Scandinavian crime, moroccan leather, pdm nisean, red tobacco 5'er ml rica ediyorum.

Yorum

• Mustafa hocam heralde herod iptal edilmiş onun yerin 5 ml nisean ekleyelim herod gelecem olursa orada 5 ml yazalım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Herod ben sana yollarim hocam 5 ml talep olmadigi icin ve yurt disindan geleceklerde kota oldugu icin cikardim listeden. Yurt icinden de temin edilebilir bi koku cunku.

• 5 ml Xerjoff 40 Knots ekleyebilir miyiz hocam.

Yorum

• Mustafa hocam madem PDM carlisle iptal. Bunun yerine 100 ml Isabey Sir Gallahad sıfır jelatinli olarak haneme eklemeni rica ederim. 5 ml de LM Laurent Mazzoni Scandinavian Crime, 5 ml de DS&Durga Bowmakers
          Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 23-12-18, 13:50. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Arkadaslar talepleri ekleyecegim. Listedeki parfumler cok ozel 2 3 tanesi haric kosesi olmayan ve rahat kullanilabilecek parfumlerdir. Satici gibi konusmak istemiyorum tabi ama fiyatlari cok uyguna kapattik Altug hocayla. Birkaci benim parfumlerim zaten onlari kastetmiyorum. Fiyatlarını düşürüp splite ekledim isteyen varsa faydalansın diye. Diğerlerinden dekant alip denemekten cekinmeyin. Genelede zor parfumler koyuyordum ama bunu degistirdim. Genel begenisi olmayan kokulari sinirli tutuyorum artik. Kullanilacak gibi degil dediginizde bosuna para vermisngibi olmayasiniz diye spliti erken de kapatma durumum olabilir. Carlisle arayisi da devam. Normal fiyatlardan aldirmak istemedim sadece. 390 dolar gibi bi fiyati var yoksa... bakacagiz duruma

Edit: 350$ olacak o rakam. Yanlış yazmışım. Pardon.
            Son Düzenleme cantona8; 23-12-18, 21:38. Tarafından yapıldı.

Yorum

• matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ben sana son 2 tane ekleme yaptıracağım. Franck Boclet a ne dersiniz

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Eklemeyelim toparlayalım artık diye düşünmüştüm halbuki

• Mustafa Hocam
            Isabey L'Ambre de Carthage 5ml

Mancera Hindu Kush 5ml
            Mancera Red Tobacco 5ml
            LM Parfums Scandinavian Crime 5ml
            Parfums de Marly Nisean 5ml
            SHL 777 Taklamakan 3 ml
            Tom Ford Tobacco Oud Intense dende yer açılma durumu varsa 5 ml denemek isterim

Yorum

• Hocam Amouage Imitaion da iptal galiba. Eğer oyleyse imataion talebimin yerine 4160 Tuesdays Maxed Out 20ml (20₺) dan 3 ml olacak sekilde taleplerimi guncelleyebilirsin.
              estefanyen

Yorum

• Hocam shl 777 black gemstone ve taklamakan 3 ml rica ediyim 😟

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: hemre88 View Post
                  Hocam shl 777 black gemstone ve taklamakan 3 ml rica ediyim 😟
                  Diger SHL ler de iyidir

Yorum

• Burak hocam bu şişeler böyle dolmayacağa benziyor pegasusu iptal edelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hocam diğer shl ler iyidir hiç şüphem yok ama parfümden borçbatağına saplandık ☺️
                      Başka split yapma hocam uzun bir süre tica ediyorum canımız bir daha çekiyo tamda bu son parfüm dediğimizde bir split yapıştırıyorsun 😅

Yorum

• cantona8
                        cantona8 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Bir süre ara vermek lazım. Artık özellikle de kalbur üstü parfümlerin splitini güzel organize etmek ve önceden duyurmak lazım. Onlarca splite rağmen hala tecrübeler artıyor Bu spliti de atlatalım bakalım kısa sürede... O şişeler nasılsa bende. Denemek isteyenler ileride benden de alabilirler.

• # Parfums de Marly Carlisle için bir ihtimal belirdi. ml olarak 9,6₺ ye geliyor. Piyasa fiyatına göre yaklaşık yüzde 35lik bir indirim olabilme söz konusu. Ben onu 9,7₺ olarak işliyorum bilginiz olsun. Fiyatı farkediyor dolayısıyla vazgeçmek isteyen arkadaşlar lütfen bana yazsınlar. Saygılar. #
                      Son Düzenleme cantona8; 23-12-18, 21:40. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Mustafa hocam 5 ml laytonu iptal edip nisean 10 ml e cıkartalım lütfen

Yorum

• Hocam benim talepler 25 ml olarak yazılmış, şişe toplamında sıkıntı yok ancak söyleyeyim dedim

Yorum

• cantona8
                            cantona8 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Kopyala yapistirin zararlari duzeltiyorum.
                        İşleniyor...
                        X