# Talepleri ekledim kontrol edelim #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# 2018 Son Spliti (KAPANDI - ARŞİV) #
Çökme
X
-
Mustafa hocam heralde herod iptal edilmiş onun yerin 5 ml nisean ekleyelim herod gelecem olursa orada 5 ml yazalım
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
Yorum
-
Mustafa hocam madem PDM carlisle iptal. Bunun yerine 100 ml Isabey Sir Gallahad sıfır jelatinli olarak haneme eklemeni rica ederim. 5 ml de LM Laurent Mazzoni Scandinavian Crime, 5 ml de DS&Durga BowmakersSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 23-12-18, 13:50. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Arkadaslar talepleri ekleyecegim. Listedeki parfumler cok ozel 2 3 tanesi haric kosesi olmayan ve rahat kullanilabilecek parfumlerdir. Satici gibi konusmak istemiyorum tabi ama fiyatlari cok uyguna kapattik Altug hocayla. Birkaci benim parfumlerim zaten onlari kastetmiyorum. Fiyatlarını düşürüp splite ekledim isteyen varsa faydalansın diye. Diğerlerinden dekant alip denemekten cekinmeyin. Genelede zor parfumler koyuyordum ama bunu degistirdim. Genel begenisi olmayan kokulari sinirli tutuyorum artik. Kullanilacak gibi degil dediginizde bosuna para vermisngibi olmayasiniz diye spliti erken de kapatma durumum olabilir. Carlisle arayisi da devam. Normal fiyatlardan aldirmak istemedim sadece. 390 dolar gibi bi fiyati var yoksa... bakacagiz duruma
Edit: 350$ olacak o rakam. Yanlış yazmışım. Pardon.Son Düzenleme cantona8; 23-12-18, 21:38. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Mustafa Hocam
Isabey L'Ambre de Carthage 5ml
Mancera Hindu Kush 5ml
Mancera Red Tobacco 5ml
LM Parfums Scandinavian Crime 5ml
Parfums de Marly Nisean 5ml
SHL 777 Taklamakan 3 ml
Tom Ford Tobacco Oud Intense dende yer açılma durumu varsa 5 ml denemek isterim
- 1 Beğen
Yorum
-
Hocam Amouage Imitaion da iptal galiba. Eğer oyleyse imataion talebimin yerine 4160 Tuesdays Maxed Out 20ml (20₺) dan 3 ml olacak sekilde taleplerimi guncelleyebilirsin.
- 1 Beğen
Yorum
-
Hocam diğer shl ler iyidir hiç şüphem yok ama parfümden borçbatağına saplandık ☺️
Başka split yapma hocam uzun bir süre tica ediyorum canımız bir daha çekiyo tamda bu son parfüm dediğimizde bir split yapıştırıyorsun 😅
Yorum
-
# Parfums de Marly Carlisle için bir ihtimal belirdi. ml olarak 9,6₺ ye geliyor. Piyasa fiyatına göre yaklaşık yüzde 35lik bir indirim olabilme söz konusu. Ben onu 9,7₺ olarak işliyorum bilginiz olsun. Fiyatı farkediyor dolayısıyla vazgeçmek isteyen arkadaşlar lütfen bana yazsınlar. Saygılar. #Son Düzenleme cantona8; 23-12-18, 21:40. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum