Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
# Ayrıca Boclet Tobacco yu bilmeyenler için söyleyeyim. PdM Herod un plum (morumsu tatlı bir erik) yerleştirilmiş enfes hali. Bence Herod dan çok daha başarılı bir parfüm. Ben hala bir şişesini saklıyorum dolabımda. Splitte Herod fiyatına kaçırmayın derim. Bu tarz tütün eksenli gourmand çalışmaları seviyorsanız. Dediğim gibi... Artık riskli kokular eklemiyorum arkamdan küfretmeyin diye #
Mustafa abi bizi bitirdin vallaha ekleyelim boclet tabacco 5 ml
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
# Ayrıca Boclet Tobacco yu bilmeyenler için söyleyeyim. PdM Herod un plum (morumsu tatlı bir erik) yerleştirilmiş enfes hali. Bence Herod dan çok daha başarılı bir parfüm. Ben hala bir şişesini saklıyorum dolabımda. Splitte Herod fiyatına kaçırmayın derim. Bu tarz tütün eksenli gourmand çalışmaları seviyorsanız. Dediğim gibi... Artık riskli kokular eklemiyorum arkamdan küfretmeyin diye #
Ne küfürü abi Allahını seversen şura en kötü parfümü koy alıyım ben Allah razı olsun derim çünkü emek veriyorsun zor işleri üstleniyorsn
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum