Memo African Leather
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Profvmvm Roma Sorriso;
Çikolata, vanilya ve rom. Kakao çekirdeklerinin ve vanilyanın ham haline gelmeden evvel burnunuzu karamelize edilmiş portakal kabukları ile hazırlayan giriş, hamlıktan olgunluğa oradan da yıllanmış boozy tecrübeye bir yolculuk misali.
Vanilyanın her halinin iskeleti oluşturduğu çalışma; kakao, zaman zaman pralin dönem dönem beyaz çikolata ve nihayetinde de krokanlı fındık ezmesi tadında boğabilecek bir tatlılığa evrilecek iken baştaki karamelize turunç kabukları ile alttaki amberin bağlayıcı köprüsü olan beyaz çiçek indolü durumu fena kurtarıyor.
Alkolik hayvansallık ile akışkan gurman son derece sıcak ve baştan çıkarıcı. Kaliteli materyaller ve domuz gibi güçlü bir perfo-kompo. Hatta o kadar kaliteli ki zaman zaman Yves Rocher Vanille Bourbon ve Axe Dark Temptation layer'ı ile birkaç yudum Pirates Grand Reserve içmiş gibi hissediyorum. Isıtalım...Provided to YouTube by MRC Death By Chocolate · De-Phazz Best Of De-Phazz: Beyond Lounge ℗ 2002 United Released on: 2002-07-01 Auto-generated by YouTube.
- 13 beğenme
Yorum
-
Ormonde Jayne - Tolu; açılışı odunsu yeşil bir his ile başlayıp tolu balsamı ve amber ile ısınan pudramsı bir hissiyata sahip hafif tatlı ve oldukça başarılı bir amber yorumu. Amber sevipte bu parfümü denemeyenler çok şey kaçırıyor diyebilirim.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum