Dior Home Edt , her fırsatta söyledigim şuydu ; yani bu koku bana göre degil açikcasi begenime hitabetmiyo .
Fakat ;
Şunu görmezden gelemem .... gercekten ama gercekten çok rafine buram buram kalite ve kullanicida yarattigi lüx zengin havasi sayısız Desenger , Vintage veya biçok Niş üründe bulunabilicek cinsten degil 👏👏👏 heleki fiyat kalite anlaminda degerlendirildiginde hakkıni fazlasiyla veren bedelini en iyi şekilde ödeyen bi parfüm. Aynı durum edp ve intense veya reformülasyon sonrasi - önceside dahil diye düsünüyorum .
Fakat ;
Şunu görmezden gelemem .... gercekten ama gercekten çok rafine buram buram kalite ve kullanicida yarattigi lüx zengin havasi sayısız Desenger , Vintage veya biçok Niş üründe bulunabilicek cinsten degil 👏👏👏 heleki fiyat kalite anlaminda degerlendirildiginde hakkıni fazlasiyla veren bedelini en iyi şekilde ödeyen bi parfüm. Aynı durum edp ve intense veya reformülasyon sonrasi - önceside dahil diye düsünüyorum .
ama şunu belirteyim french leatheri da denemelisiniz, çok güzel yorumlamışlar. Abisi african leather gibi masculen değil, feminen diyebilirim. Buradaki gül, yanında emin olamamakla birlikte limon ve misk yorumunu çok hoş harmanlamışlar. Şımarık çocuk erba pura izin vermiyor ama bunu tek olarak kullanıp daha detaylı olarak incelemek gerek.
Yorum