Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Memo italian leather.

Yorum

• Le labo - Santal 33

Yorum

• Chanel pour monsieur, bunun içindeki limon koku hafizam limon kolonyasına çeviriyor ve bende antipati oluşturdu aslında koku çok güzel, diğer eksi tarafı ise tene çok yakın

Yorum

• LM Black Oud

Yorum

• baktım hava sıcak Chanel Allure Homme Edition Blanche kullanayım dedim

Yorum

• TF Grey vetiver

Yorum

• Aventus...

iyi haftalar

Yorum

• Haftaya Bentley İntense ile başladım, takım elbiseye de pek yakıştı 😎

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kilian Moonlight in Heaven

Yorum

• Bugun Kilian A Taste of Heaven - Absinthe Verte kullandim.

Elimdeki ve daha onceki kullandigim parfumler arasindan 10/10 diyebileceklerimden.

Lavanta parfumleri arasinda Caron'unki elbette bir referans ve bu da ondan 'etkilenmis' dersek abarti olmaz. Ancak Caron'dan cok daha kaliteli malzemelerle yapildigi apacik, burundan yag gibi kayiyor.

Sicak gunler harici de 3 mevsim kullanilir, ama bence tam bir iyi giyimli ofis parfumu, biraz guzel giyin diye insani sarsmasi da var.

Kaliciligi gayet iyi, farkedilirligi de tam olmasi gerektigi gibi. Bu kokuyu koruyarak daha atak olmasi bence pek mumkun olmazdi. Illa vanilyasi daha cok bagirirdi ve kokunun karakteri degisir, herbal bir burukluktan ziyade tatli vanilya ele gecirirdi. Bu herbal/tatli dengesi muthis bir ustalikla kurulmus, yani cok kaliteli bir Caron pour un Homme'a vintage Azzarro pour Homme yedirilmis gibi. Brava Calice Becker. Rahatlikla en iyi 3 Kilian parfumunden biri diyebilirim

Performansinda su sekilde begendigim bir ustalik da var. Sabah uygulanan birkac sprey, hemen hemen ayni kuvvetini koruyarak 8 saat net bir sekilde kokuyor. Klasik, bogucu bir sekilde baslayip gucunu kaybettikce guzellesip sonra siliklesen bir performans degil yani.

Elimdeki siseyi 2014 yilinda almistim, bitmek uzere, umarim firma satildiktan sonra formulu degismemistir, bu beni oldukca uzer

Sozu bu parfumun ilham kaynaklarindan, absintsever Charles Baudelaire'in siirinden serbest çevirim bir parcayla bitirmek istiyorum

Enivrez-Vous
                      Il faut être toujours ivre.
                      Tout est là:
                      c'est l'unique question.
                      Pour ne pas sentir
                      l'horrible fardeau du Temps
                      qui brise vos épaules
                      et vous penche vers la terre,
                      il faut vous enivrer sans trêve.
                      Mais de quoi?
                      De vin, de poésie, ou de vertu, à votre guise.
                      Mais enivrez-vous.

--

Hep sarhoş olmalı.
                      Her şey bundan ibaret, tek mesele bu.

Omuzlarınızdan bastirip
                      Sizi toprağa doğru ezen Zaman'ın korkunç kasvetini duymamak için
                      durmadan sarhoş olmalı

Ama neyle?

Şarapla,
                      şiirle,
                      ya da Erdem'le,
                      keyfiniz bilir
                      Ama sarhoş olun
                      ve lütfen buraya parfüm ismi yazıp gecmeyin
                      Son Düzenleme Leto; 21-01-19, 09:55. Tarafından yapıldı.

Yorum

• serif_aydogar
                        serif_aydogar Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Kilian ın performans ve koku güzelliği olarak beğendiğim bir parfümü. Müthiş bir lavanta kullanımı var ve performans olarakta gayet başarılı. KAleminize sağlık.

• Leto
                        Leto Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Begeniniz icin tesekkur ederim

• Jo Malone - Pomegranate noir. Sonbaharın kendisi gibi kokuyor.

Yorum

• xeroff 1888 2-3 yıl önce forumlarda patlamış bir parfümdü.Gidip denemiş elimde benzeri çok parfüm olduğundan ve çoğunun 1888'den iyi olduğunu düşündüğümden almamıştım.Son siplitten deneme amaçlı aldım.Kokuyu sert bir koku olarak hatırlıyorum bu nedenle dekanttan 3 fıs attım.Parfümü sıkalı bir buçuk saat olmasına rağmen tene çekildi bile.Ben yanlışmı hatırlıyorum? azmı sıktım? reformülasyonmu oldu? bilemiyorum ama performansını beğenmedim.Kokuya gelecek olursak.Açılışı klasik arap parfümü açılışında. çiçeksi, sert ve acı.Orta notlarını alamadım diyebilirim parfüm direk buram buram amber kokusuna döndü.Amber sevenler için güzel bir parfüm olabilir benim için daha iyi seçenekler var.İlk izlenimlerim kokunun tek düze ve sıradan olduğu şeklinde ama fikrim değişebilir

Yorum

• ali
                          ali Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Reformülasyona feda edilen kokulardan biri.. Fakat belirtmek gerekirse bu yeni hali günlük kullanıma daha uygun..

• Vertus Vanilla Oud

Yorum

• Bugün İnitio Blessed Baraka, Pure Havane'nın bir tık daha yumuşak hali.

Yorum

• O.J Ambre Royal

Misss

Yorum

İşleniyor...
                            X