Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Memeo African Leather. Kakulenin başrolü üstlendiği vetiverli safranlı ve bol baharatlı bir deri parfümü. Kalite hissiyatı ve koku güzelliği çok iyi. Performansıda iyi olunca elimin altında her zaman bulunacak kokulardan bir tanesi oluyor kendileri
Üstadların yorumlarından sonra (ki ara ara gündeme getiriyorsunuz) extrait versiyonunu almayı istiyorum ancak Amouage markasının kadın kokularını hiç deneme şansım olmadı. Genelde parfümde cinsiyet farkına pek takılmıyorum ama bilmediğim için soruyorum, extrait versiyonu hakkında, unisex dengesi nasıl sizce?
Kadınlar, içinde erkeksi dokunuşların fazlaca olmasından bahsediyor genelde. Bence erkeksi nüanslar barındıran ama kadına daha çok yakışan bir parfüm. Pek çıtkırıldım olmayan, güçlü bir kadına özellikle...
Dün akşam yatmadan Ormonde Jayne Zizan sıktım. 15 saat kaldı tenimde. Bu koku bu kadar kalıcı mıydı cidden şaşırdım. Basit bir koku niş havası yok belki ama ferah güzel bir yazlık koku.
Yorum