David jourguin cuir mandarin
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Fort & Manle Amber Absolutely. Amber kullanımı en sevdiğim tarzda yapılmış. Eriğin parfüme verdiği meyvemsi tatlılık Plum Japonaisteki kullanıma oldukça yakın. Mür, laden reçinesi ve gülün verdiği derinlik ve denge oldukça başarılı. Parfüm tarz olarak Ambre Mediterranea ile yakın ilişkili olsa da tercihim Ambre Mediterranea dan yana olur.
- 15 beğenme
Yorum
-
Gündüz Chanel Coco EDP (Güncel versiyon)
Reformülasyon öncesi halini kullanan biri olarak çok endişe ediyordum güncel hali için ancak kokrtuğum başıma gelmedi diyebilirim.
Gece Gucci Guilty Absolute Homme
Tam bir mod parfümü.
Zor yapısı ile nasıl dinlendirici ve uyku parfümü olarak seçebiliyorum şaşırıyorum ama elim sürekli ona gidiyor yatağa geçmeden önce.
- 15 beğenme
Yorum
-
Prada Amber Pour Homme (Prada Men); çok başarılı. Sabunsu bir yapısı var. Mür ve safran en belirgin notaları. Sanırım beyaz misk de var ve biraz sabunsu hissiyata sahip. Tek kusuru performansı. Ancak koku güzelliği çok çok iyi.
- 15 beğenme
Yorum
-
Hundred silent ways ve Hacivat Nishane- Dün youtube'da izlediğim bir videoda Nishane sahiplerinden Murat Bey'in bu iki parfümü katmanlayarak kullandığını ögrendim. Parfüm yorumcusu bu potpuriyi çok beğenmiş. Benim neyim eksik deyip ben de harmanladım. Fena olmadı, beğendim ben.
- 13 beğenme
Yorum
-
- 13 beğenme
Yorum
Yorum