Xerjoff More Than Words
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Sabah Herod hocamın hediyesi Kilian Apple Brandy kullandım. Meşeden yapılmış fıçının içinde damıtıldıktan sonra dinlendirilmiş enfes lezzetli elmalar, vanilya aromasıyla zenginleştirilmiş likör... 3 saatlik baş döndürücü bir keyif... Bir parfüm bu kadar mı lezzetli olur??? maalesef yüksek fiyatına karşın performans yoksunu. Öğleden sonra ise tenimden tamamen gitmiş olan Apple Brandy'nin üstüne Montale Intense Cafe kullandım. Intense Cafe: Gül, vanilya ve kavrulmuş kahve. Çok basit bir kompozisyon ortalamanın biraz üstü ama baymayan bir tatllık. Alttan gelen kavurlmuş kahve aroması gizemli; vee gülün çekiciliği. Neredeyse bir gurme. Çok şey vaadetmeden çekici olan bir parfüm. Basit ama ucuz değil. Sıradan ama çekici.
- 22 beğenme
Yorum
-
Montale demişken; bir gün LaDeese'ye ya da Harvey Nicholsan'a gidelim de şu Montale'leri deneyelim..ne dersiniz?
-
protectedsugar harika fikir ilk fırsatta yapalım
-
MFK Absolue Pour le Soir. Sıkalı yarım saat oldu ve anında hacı yağı yorumu aldım 😄 Parfüm biraz iddialı ve çok sıcak. Şu an hala animalic çizgide devam ediyor ama 2-3 saat önce de bileğimi sıkmıştım. Bileğimdeki koku tatlı,baharatlı,tütsülü bir bal. Baharat olarak kimyon belirgin oldu bende. Çok daha zor hayvansal parfümler kokladığım için Apls günlük kullanıma uyar diyebilirim. Çok da rahatsız etmez diye düşünüyorum.
- 15 beğenme
Yorum
Yorum