Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Pekji Eaumer
    estefanyen

Yorum

• Hermes Un Jardin En Mediterranee

Yorum

• Creed Millesime Imperial kullandım. Hafif tatlı, tuzlu, kavunsu ve meyveli açılışı var. Deniz kenarında tatili anımsatıyor. Kokusu oldukça güzel ancak farkedilirliği düşük olmuş. Bazen teninizi koklamayınca kokusunu alamıyorsunuz.

Yorum

• Gallagher Fragrances - Amongst Waves

Yorum

• Miller Harris lair de Rien. Apomu yedeklemeyi düşünüyordum çok gerek kalmadı Rien varken. Koku olarak çok benziyorlar. Hafif serin havalarda çok güzel performans veriyor. Çok sıcak havalarda boğabilir.

Yorum

• Parfums de marly Shagya..Vetiver ve narenciyelerin ud ile harmanlanmış hali.Sicaklarda boğucu olmayan havası ile gayet kullanılabilir

Yorum

• Cartier Declaration deniz sonrası çok güzel geldi...
                İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• T.F. noir anthracite

Yorum

• 1 ayda ne kullandık? Havalar bu sene hergün değiştiği için kışlık yazlık hepsi yerine göre devreye girdi. Bu arada yeniden Beymen Roja Dove serilerini getirmiş; çoğu eski parfümlerinin reformüle edildiği şeklinde yorumlara bir çok yabancı parfüm forumlarında rastlıyorum. Enigma Aoud adlı yeni bir parfümüde çıktı, henüz denemedik. Gulf Collection serilerinden Katar ve suud Krallığı mevcut Fiyat konusuna gelince el yakan cinsten... Performans anlamında ciddi bir sıkıntı görmedim. Asıl konuya dönersek aşağıdaki resimlerde var ancak eksik elbette. Amouage Beloved + Ciel maalesef eski gücünde değil.

Click image for larger version

Name:	AMCiel.jpg
Views:	247
Size:	215.0 KB
ID:	78820Click image for larger version

Name:	AMBEL2.jpg
Views:	188
Size:	217.8 KB
ID:	78821Click image for larger version

Name:	CRMI4.jpg
Views:	182
Size:	195.6 KB
ID:	78822Click image for larger version

Name:	CRVIK.jpg
Views:	166
Size:	219.9 KB
ID:	78823Click image for larger version

Name:	RDNUWA1.jpg
Views:	184
Size:	183.4 KB
ID:	78824
                    PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Carnal Flower, mis gibi çiçek bahçesi kokan bir parfüm.

Yorum

• Xerjoff Uden

Yorum

• Cartier Declaration kullandıkça aşık olunası...
                          kimyon karabiber ve turunçgilin oluşturduğu klaslık abidesi...
                          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• J.F. Schwarzlose - Zeitgeist. Kalıcılığı düşük, deniz-sucul-freş-hafif yosunlu-hafif çiçeksi çok hoş bir parfüm. Bol, bol sık..çık..hiçkimse rahatsız olmaz. Scent & Chemsitry-Facebook sayfasında kimyasal analizini de buldu.

Yorum

• Zara - Vibrant Leather For Her

Arka bahçe, yeşil ortam, temiz hava...Suni bi' deri tepside armutlar ve bergamotlar konuyor önünüze. Ya giyin ya yiyin.

Ben özelim diye bi' iddiası yok ama konforlu, "ne sıksam acaba" ların kurtarıcı eli olabilecek, sevilesi, naif...Püfür püfür deniz havası çarpan bi' evin bol çiçekli topraklı arka bahçesi gibi.
                              Teşekkürler dewnew

​​​​​​​
                              - Stop the car...
                              - What ?!
                              - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Zara - Aromatic Future. Hakkını vermek lazım sauvage klonu olarak başarılı olmuş

Yorum

İşleniyor...
                                X