Aventus Cologne kullandım orjinali ile pek bir fark göremedim arasında. Bileğime sıkıp koklamadım üzerine düşünmedim sadece boyun bölgemden rüzgarla gelen kokulara dayanarak bu yorumu yapıyorum fakat yüzeysel olarak ben bir fark hissedemedim
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Suma Oriental Une Nuit A Bali. Rom noktasını sevmeme rağmen bu parfümde biraz ağır kullanıldığını düşünüyorum. Açılışta ağır bir rom var. Fakat bu koku kaybolup yerine kakao ve patchouli geldiğinde gerçekten mükemmel bir aura oluşuyor. Epeydir aradığım tarzda bir kakao kokusu. Açılışı olmasa bu parfümü kesinlikle şişeli olarak alırım ama açılışını ve fiyatını göz önünde bulundurursak şimdilik şişeli almayacağım.Son Düzenleme Myrkur; 04-09-20, 12:42. Tarafından yapıldı.
- 11 beğenme
Yorum
-
Christian Dior - New Look 1947..
Oğlum kanarya istedi, koskoca Ankara'da tüm AVMleri ve Kızılay'ı gezip zar zor bir Gloster yavru bulduk,aldık.. (pandemi sebebiyle kuşların bulunurluğu da etkilenmiş)
Erkek mi dişi mi diye sorunca adam tüylerine üfledi ve sanırım erkek dedi..
Bu parfüm unisex gibi, ama tüylerine üfleyince sanırım feminen..
Ne çiçeksi, ne sabunsu, genç değil, ağır değil, tam feminen de değil, güzel ama özelliksiz tipik Dior son dönem kokularından..
Saka- kanarya kırması..
Bu arada kuşumuzun adı Pırpır..Son Düzenleme uncle-benjen; 04-09-20, 10:42. Tarafından yapıldı.
- 15 beğenme
Yorum
-
Chanel Allure Homme Edition Blanche EDP kullandım. Son zamanlarda denediğim en güzel yazlıklardan. Açılışındaki limon ile vanilya ikilisi çok hoş bir moda sokuyor insanı. Durdukça limon kaybolmasa da geri plana çekiliyor vanilya biraz daha belirginleşiyor. Sonları ise limon vanilya ikilisinin üstüne basıp ortaya çıkan bir vetiver var bence. Benim tenimde hissedilir bir şekilde vetiver. Xerjoff Uden ile Xerjoff Lira bundan esinlenmiş gibi. Lira feminen bir versiyonu Uden de maskülen bir versiyonu diyebiliriz. Tabi ki tercihim Chanel olur.
- 12 beğenme
Yorum
Yorum