Orjinal yazı sahibi: ayslperfume
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 5 beğenme
-
Akşam L’ombre Des Merveilles sıktım. Eşim, kekik yağı, kekik suyu gibi bir koku geliyor senden dedi. Kötü değil ama garipmiş. Ben ise çok keyif aldım parfümden. Bahçeye çıktım, hafif rüzgar, çiseleyen yağmur altında parfümün kokusu daha da güzel geldi. Sanki deniz esintisi varmış gibi hissettirdi. Yazın kullandığım zamana göre daha çok hissettim kokusunu ve gerçekten çok hoşuma gitti💙
- 13 beğenme
Yorum
-
Armani Prive Cuir Noir kullandım. Hafif reçineli deriye eşlik eden oud ve gülün arabik havada olmaması gayet hoş. Deri kullanımı hayvansallıktan oldukça uzak ve kremsi bir dokunuş mevcut. Koku güzelliği olarak son zamanlarda hoşuma giden deri çalışmalarından birisi oldu ama performansı yönünden bir tık üzüyor.
- 15 beğenme
Yorum
-
COOLIFE... LE QUATRIEME
Oyyy ne kadar guzel.. tutun ne kadar belirgin..hafif tatli...tam bir erkek kokusu... maskulen .. baba baba kokuyor... Bana yakismadi ama cok begendim...
GALLIVANT... ISTANBUL
Fena degil.. bir kokuya benzettim ama bulamadim.. bilen yazarsa cok sevinirim...
Tatli soft .. yine maskulen bir koku... ben kullanamam..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 7 beğenme
Yorum
-
Ormonde Jayne - Ormonde Man
Şimdiye dek deneyimlediğim en dengeli bahar* parfümü. Derinlerden gelen kremsi hissiyat ile temiz hissettirirken suga ağacı (hemlock) notası ile insanı karanlık bir atmosfere itiyor. Yayılım konusunda kendisini çok belli etmese de niche olduğunu tende durduğu her geçen dakikada kanıtlar nitelikte.
Her yaşta kullanılabilir.
Özellikle doğayla iç içe olmayı seven herkesin tercih etmek isteyeceği rafine bir parfüm.
Zamansız bir çalışma.
- 11 beğenme
Yorum
Yorum