Yoğunluk ve etki arayanlar için harika koku, öldürmez süründürür. Benim için fazla feminen ama yine de ara sıra kullanırım. Bunu sevmeyenler için yeni çıktı: Velvet orchid Daha çiçeksi, daha feminen, aynı yoğunluk.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tom Ford Black Orchid
Çökme
X
-
http://www.fragrantica.com/perfume/T...ion-42789.html
Altuğ Hocam bu Black Orchid in 30 ml olanını görmüştüm özel seriydi galiba ve 3 000.00 TL gibi bir fiyatı vardı. Siz denemişsinizdir mutlaka normalinden uçurum fark var mı?Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 20-02-17, 23:04. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Çok özgün bir çalışma. Benzerleri sonradan yapılsa da aslını yaşatamadı hiçbir zaman. Yıllar içerisinde performansında ufak bir törpüleme yapıldı sanırım. Fakat 2016 Batch'lerde tekrar eski gücüne kavuştuğu şeklinde söylentiler var. Fakat hiçbir zaman bayıldığım veya beni çok etkileyen bir parfüm olmadı. Sadece beğeniyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Ya ben bu kokuyu zamanında cn soula benzettim ya DD nasıll bir burunmuş bendeki arkadaş utanıyorum yaptığım yorum için (( Ben seviyorum bu kokuyu zamanında şişeli de kullanmışlığım vardı sonra arkadaşıma sattım şimdi onun imza kokusu yalnız o kadar koku kokladım deneyimim oldu bu kadar yoğun fark edilirliği yüksek bir koku tanımadım .Oda parfümü gibi mübarek , başındaki meyve notaları o kadar canlı ki gözünüzü kapatsanız kirazları çilekleri dalından toplayabilirsiniz herşey çok net meyveyse meyve, kakao ise kakao ,paçuli ise paçuli hepsini tek tek zamanı geldiğinde hissettiğiniz nadir kokulardan . Erkeklerin kullanmasının bence en büyük nedeni kokusundan ziyade ismi TOM FORD deyince ağar baba kokusu geliyor akıllarına oysaki bu başarılı ağbimizin gay olduğunu bilseler eminim yanından geçmezlerdi Gay diyerek ayrıştırma yapmıyorum yanlış anlaşılmasın herkesin tutuğu kendisine ...Beni ilgilendirmez. :d
- 1 Beğen
Yorum
Yorum