Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford Black Orchid

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Yoğunluk ve etki arayanlar için harika koku, öldürmez süründürür. Benim için fazla feminen ama yine de ara sıra kullanırım. Bunu sevmeyenler için yeni çıktı: Velvet orchid Daha çiçeksi, daha feminen, aynı yoğunluk.

Yorum

• Frozenwings
      Frozenwings Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Black Orchid'e töleransım fazla yok, fakat Velvet Orchid'i beğenerek kullanıyorum. Günlük kullanımdan ziyade özel günlere daha çok yakışıyor bence.

Seviyorum BO ama açık doldurma vs herkes kullanınca şans vermeyi erteliyorum özledikçe kullananlardanım

Yorum

Bizim gibi parfume ekstra merakli insanlar icin her yerde denk gelmemizin kurbani oldugunu dusunuyorum. Parfum sektorunde mihenk tasidir kendisi. Risk aliyorum ve acik acik yaziyorum, inanilmaz ozgun buluyorum hala..

Yorum

Kalıcılık muazzam derecede. Heleki bendeki 2010 batch koluma bir fıs sıksam bütün odadakiler kokusunu alıyo her yere yayılıyor.

Yorum

o kadar hayranı olup da parfümler dünyasında en itici bulduğum koku. taklitleri de heryerde orası da malum

Yorum

Kim ne derse desin performans mucizesi benim için. (USA üretimler için geçerli bu düşüncem)

Yorum

http://www.fragrantica.com/perfume/T...ion-42789.html
              Altuğ Hocam bu Black Orchid in 30 ml olanını görmüştüm özel seriydi galiba ve 3 000.00 TL gibi bir fiyatı vardı. Siz denemişsinizdir mutlaka normalinden uçurum fark var mı?
              Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 20-02-17, 23:04. Tarafından yapıldı.

Yorum

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Yok hocam denemedim ben. 30 ml lik boyutlardaki 3000 tl lik kokular bende alerji yapıyor 😁

birincisi kadın parfümü
              ikincisi aynı iş yerinde iki kişi aynı anda kullanıyorlar

Yorum

Tiksiniyorum.

Yorum

• ibrhm
                  ibrhm Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Aynı hissi taşıyorum ama yazmaya cekiniyordum sonuçta bazılarımız icin hayatının parfümü.

Çok özgün bir çalışma. Benzerleri sonradan yapılsa da aslını yaşatamadı hiçbir zaman. Yıllar içerisinde performansında ufak bir törpüleme yapıldı sanırım. Fakat 2016 Batch'lerde tekrar eski gücüne kavuştuğu şeklinde söylentiler var. Fakat hiçbir zaman bayıldığım veya beni çok etkileyen bir parfüm olmadı. Sadece beğeniyorum.

Yorum

Ya ben bu kokuyu zamanında cn soula benzettim ya DD nasıll bir burunmuş bendeki arkadaş utanıyorum yaptığım yorum için (( Ben seviyorum bu kokuyu zamanında şişeli de kullanmışlığım vardı sonra arkadaşıma sattım şimdi onun imza kokusu yalnız o kadar koku kokladım deneyimim oldu bu kadar yoğun fark edilirliği yüksek bir koku tanımadım .Oda parfümü gibi mübarek , başındaki meyve notaları o kadar canlı ki gözünüzü kapatsanız kirazları çilekleri dalından toplayabilirsiniz herşey çok net meyveyse meyve, kakao ise kakao ,paçuli ise paçuli hepsini tek tek zamanı geldiğinde hissettiğiniz nadir kokulardan . Erkeklerin kullanmasının bence en büyük nedeni kokusundan ziyade ismi TOM FORD deyince ağar baba kokusu geliyor akıllarına oysaki bu başarılı ağbimizin gay olduğunu bilseler eminim yanından geçmezlerdi Gay diyerek ayrıştırma yapmıyorum yanlış anlaşılmasın herkesin tutuğu kendisine ...Beni ilgilendirmez. :d

Yorum

Çok abartılan bir parfüm...Sahteleri de zannedersem koku benzerliği açısından baya başarılı ve her yerde bu parfüm kokuyor

Yorum

sevemedim bir türlü. kadın sıksa erkek parfümü gibi,erkek sıksa kadın parfümü gibi. Takım elbise,döpiyes giyen maskülen duruşu olan kadınlara veya feminen kıyafetler giyen erkeklere yakıştırıyorum.

Yorum

Sıradışı ve kaliteli bir parfüm ancak bana pek hitap etmiyor.
                        Feminen buluyorum.

Yorum

İlk göz ağrılarımdandır.. Ama ne yazık ki tester, doldurma vs. yüzünden kullanan sayısı bir hayli fazla olduğundan sadece kendi başıma olduğum zamanlarda yani arada kullanıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                          X