Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Chanel Coromandel

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Chanel Coromandel

Bu parfümü o kadar merak ediyorumki öyle böyle değil. edt olanı önce reformüle oldu sanırım sonrada edp ye geçiş yapıldı. edp ve edt karşılaştırması yapabilirmi kullanan arkadaşlar? Yorumları alalım lütfen
    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Çok fazla anlam yüklediğim bir parfüm denemedim çünkü korkuyorum imza kokum olur parfüm hobisini bırakırım diye.
    Sadece garçons.

Yorum

Bende EDP versiyonuna burnumu dayamak için daha ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum Kartaliçe. Nereye kadar merak edebileceğim onu ise hiç bilmiyorum.
      - Stop the car...
      - What ?!
      - Stop the fuckin' car!

Yorum

Gelen yorumlara göre reformülasyondan en az etkilenen Coromandel gibi görünüyor.

Yorum

aynen okuduğum yorumlara göre öyle gibi spliti yapılsada kokusuna baksak

Yorum

uzak durun üzülürsünüz çünkü bulması çok zor ve imza parfümümdür kendileri.insan boş zamanlarında evde oturup, boş splitini koklayarak geçirirmi, işte öyle güzel.

Yorum

Aynen bende de 1 miktar var EDT mi EDP mi bilmiyorum ama arama çalışmalarım devam ediyor. Elinde olanlar da satmıyor.
              Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

Altuğ hocanın satılık dekant listesinde var bilginiz olsun. Ondan temin edebilirsiniz.
                Sadece garçons.

Yorum

Bende de dekantı var,Orta doğu ve balkanların en büyük kolleksiyoneri Altuğ kardeşimden temin etmiştim..Fazla bir anlam yükleyemedim kendisine, belkide çakmıyorum bu işten Açılışı zino'ya çok benziyor onu anladım sadece

Yorum

• Xlusive
                    Xlusive Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Beğenmediyseniz hediye olarak gönderebilirsiniz

Chanel Coromandel mutlaka denenmesi gerekenler listesinin başında gelen bir koku, denemeyenler merak edenler beklemesin daha fazla.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Coromandel bambaşka bir boyut. Şöyle birşey eğer coromandeliniz varsa artık başka bir parfüme ihtiyacınız yoktur. O Günlük kullanımada gider özel günlerede... Paçulinin parfümle aşkla buluşması sıcak ve belli bir ağırlığı olan bir parfüm. Kısacası imkanın varsa kenara bir 200 mllik şişesinden koy doya doya kullan. Bende hiç kalmadı yoksa seve seve gönderirdim dekantını

Yorum

çok teşekkür ederim altuğ bey sağolsun zeynep hanım denemem için gönderecek çok merak ediyorum kokusunu

Yorum

Mesela Coromandel de hem erkeğe hem kadına şahane uyanlardan. TM Angel esintileri de var içinde. Küflü paçulisini çok seviyorum.

Yorum

• uncle-benjen
                          uncle-benjen Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ha ha ha.. işte budur.. Tam da eşime angel'a benziyor ama daha kalitelisi demiştim.. Demekki burnumu eğitmeye başladım..

Benim ilk üçümdedir her zaman. Hatta imza parfümüm yapıp sadece bunu bile kullanabilirim. EDP'ye ulaşmaya çalışıcam en mümkün sürede.

Çünkü Chanel'de denediğim son formülasyon EDT tam bir hayal kırıklığı idi. Body Mist kıvamında esanslı su.

Zaten EDT'ler artık üretilmeyecek. Piyasadaki ürün eriyince sadece EDP olarak satılıcak Chanel exclusifs serisi

Yorum

Bu aralar o kadar çok methini duyar oldumki bu kokunun edp olanını...Bir split falan olursa 5 ml de olsa alacam kesinlikle

Yorum

İşleniyor...
                          X