Bu parfümü o kadar merak ediyorumki öyle böyle değil. edt olanı önce reformüle oldu sanırım sonrada edp ye geçiş yapıldı. edp ve edt karşılaştırması yapabilirmi kullanan arkadaşlar? Yorumları alalım lütfen
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Chanel Coromandel
Çökme
X
-
Etiketler: Yok
- 8 beğenme
-
aynen okuduğum yorumlara göre öyle gibi spliti yapılsada kokusuna baksak
- 1 Beğen
Yorum
-
Bende de dekantı var,Orta doğu ve balkanların en büyük kolleksiyoneri Altuğ kardeşimden temin etmiştim..Fazla bir anlam yükleyemedim kendisine, belkide çakmıyorum bu işten
Açılışı zino'ya çok benziyor onu anladım sadece
- 1 Beğen
Yorum
-
Coromandel bambaşka bir boyut. Şöyle birşey eğer coromandeliniz varsa artık başka bir parfüme ihtiyacınız yoktur. O Günlük kullanımada gider özel günlerede... Paçulinin parfümle aşkla buluşması sıcak ve belli bir ağırlığı olan bir parfüm. Kısacası imkanın varsa kenara bir 200 mllik şişesinden koy doya doya kullan. Bende hiç kalmadı yoksa seve seve gönderirdim dekantını
- 5 beğenme
Yorum
-
çok teşekkür ederim altuğ bey sağolsun zeynep hanım denemem için gönderecek çok merak ediyorum kokusunu
- 1 Beğen
Yorum
-
Benim ilk üçümdedir her zaman. Hatta imza parfümüm yapıp sadece bunu bile kullanabilirim. EDP'ye ulaşmaya çalışıcam en mümkün sürede.
Çünkü Chanel'de denediğim son formülasyon EDT tam bir hayal kırıklığı idi. Body Mist kıvamında esanslı su.
Zaten EDT'ler artık üretilmeyecek. Piyasadaki ürün eriyince sadece EDP olarak satılıcak Chanel exclusifs serisi
- 2 beğenme
Yorum
çünkü bulması çok zor ve imza parfümümdür kendileri.insan boş zamanlarında evde oturup, boş splitini koklayarak geçirirmi, işte öyle güzel.
Yorum