Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Costume National Homme

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #31
    Bence cok guzel bir koku ancak sorun su ki; Rebul magazasindan benzer bir kokunun surekli olarak yayiliyor olmasi bu parfumun insanlara avmleri hatirlatmasina yol aciyor.

    Yorum


    • murrjm
      murrjm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kesinlikle katılıyorum.Rebul mağazalarının önünden geçerken CN Homme takliti ürünlerinin yoğunluklukta olduğu karışık bir koku demeti çarpıyor suratınıza.CN Homme 'u çok severim ve bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor !

    • keremist
      keremist Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kesinlikle haklısınız, Rebul bende de aynı çağrışım yapmıştı 🙂

  • #32
    Rebul aynı zamanda Creed - Royal oud u da taklit eden bir Royal oud parfümü bulunduruyor . CN Homme benzerliği yakalamıştım sanırım Peraydı parfümün adıda . Mumundan oda spreyine kadar bulunuyordu yanılmıyorsam. Bir CN homme sever olarak üzüldüğüm bir gerçek ..

    Yorum


    • #33
      Parfümü stoklamayı düşünüyorum ama çok söylenti var reförmüle olduğuna dair yarın gidip tekrar deneyeceğim eğer eski formuna yakın bulursam iki şişe atıcam kenara.

      Yorum


      • #34
        Elimden çıkardığıma pişman olduğum parfümlerin başında geliyor.
        Sadece garçons.

        Yorum


        • #35
          Bugün geldi siparişim..Koku olarak bulgari man in black e çok benzettim,Bentley Absolute de anımsatıyor..Merak edenlere fikir verir belki

          Yorum


          • #36
            Yaklasık on yıldır elimde olan bir dekantına sahibim,zaten piyasa cıkıs tarihi 2009,büyük ihtimal ilk versiyonu.Tek fısla aksama kadar buram buram kokuyor.Herkesin sevecegi bir koku degil,üc fıstan fazla sıkarsanız, dayak yemeniz olasıdır

            Yorum


            • #37
              İtalyan tasarımcı firmanın 2009 çıkışlı, Domonique Ropion imzalı baharatlı, ağacımsı-aromatik parfümü…

              Son derece baharatlı olan bu parfümün en baskın iki notası: Karanfil ve tarçın… Bu iki notanın dominantlığı altında diğer notalardan kakule, sandal, kekik, paçuli benim biraz hissedebildiğim, canlılık katmak için kullanıldığını düşündüğüm bergamot ve greyfurt notaları ise benim hissetmekte zorlandığım notalar oldu.

              Açılışta baharatlı havayı güçlendiren, zenginlik katan hafif bir kakule kullanımı var. Karanfil ve tarçın ise kokunun tam kalbine oturuyor. Yorumlarda bazı insanların en çok hissettiği nota karanfil iken, bazılarının tarçın oluyor. Yorumlarda dikkatimden kaçmayan şey, parfümün beğenilmeme sebebinin çoğunlukla karanfil olduğu. Benim için ise karanfil sorun olmadı. Hatta karanfil benim hoşuma gidecek tarzda nostaljik esintiler aldığım bir nota oldu. Tasarımcı piyasasında pek karşılaştığım bir nota olmadığı içinse sevdim diyebilirim. Parfüm sonlara doğru oturdukça alt notalardan sandal ve hafif kirlilik katan paçuli hissedilebilir hale geliyor. Parfümü sevmemi sağlayan unsurlardan biri de kesinlikle dry-down kısmındaki sandal oldu.

              Özetle: Baharatlı, maskülen, olgun bir D. Ropion pafümü. Sıcak-baharatlı bir parfüm olması sebebiyle sonbaharın soğuk günlerine ve kış mevsimine çok yakışıyor. Kalıcılık ve yayılımı ise en güçlü tasarımcı parfümler listesinde adını başlara yazdıracak türden. Taşıması kolay olmayan bu parfümü spor kıyafetlere ve çok genç yaşlara önermem. Taşıyabildiğiniz takdirde ise tasarımcı piyasasında fark yaratan bu parfüm, sizin de kendi farkınızı ortaya koymanızda yardımcı olacaktır.

              Kalıcılık: 8/10 Çok iyi

              Yayılım 8.5/10 Çok iyi

              Click image for larger version  Name:	COSTUME_NATIONAL_HOMME_EDP_100ML.jpg Views:	0 Size:	190.3 KB ID:	155820
              Son Düzenleme Aryan; 08-03-20, 11:40. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #38
                Bois dolce di giorno ve costume national sahibiyim, iki koku birbirine çok benzer kokular. Muhtemelen bois çalmıştır cn den çünkü gözümde cn özgün sayılabilecek bir marka

                Yorum


                • #39
                  Alın Kışın Buz Gibi Havada Kullanın.Birçok Nişle Çok Rahat Yarışır.Sanırım Reförmüle Olmayan Nadir Parfümlerden.

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X