Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain L'Instant de Guerlain Extreme (LIDGE)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Guerlain L'Instant de Guerlain Extreme (LIDGE)

Her ne kadar herhangi bir Guerlain çalışmasını designer olarak yazmaya gönlüm razı olmasa da yapacak bir şey yok. L'Instant de Guerlain Extreme yani nam-ı değer Lidge, özellikle son yıllarda neresinden tutarsak tutalım elimizde kalan sektörün baş yapıtlarından birisi. Taze paçuli ve kakaonun ''jungle'' yeşil gövdesinin, sıcak baharatlar ile ısınması ve bu ılık ılık esen boozy rüzgarın klasik Guerlain turunçgilleri ile ferahlatılması hadisesi. Harika bir harman dengesi, özel bir kompozisyon ve tartışılmaz kalite ile Lidge, benim fikrime göre diğer dizaynır arkadaşlardan ayrı tutulması gereken bir yerde. Aşağıda da Monsieur Guerlain kaynaklı efsanevi şişe ve en yeni versiyonu görebiliriz:

Click image for larger version  Name:	2017.jpg Views:	1 Size:	74.6 KB ID:	714
    Son Düzenleme Makedon; 16-01-17, 01:19. Tarafından yapıldı.

Orjinal yazı sahibi: Makedon View Post
    Her ne kadar herhangi bir Guerlain çalışmasını designer olarak yazmaya gönlüm razı olmasa da yapacak bir şey yok. L'Instant de Guerlain Extreme yani nam-ı değer Lidge, özellikle son yıllarda neresinden tutarsak tutalım elimizde kalan sektörün baş yapıtlarından birisi. Taze paçuli ve kakaonun ''jungle'' yeşil gövdesinin, sıcak baharatlar ile ısınması ve bu ılık ılık esen boozy rüzgarın klasik Guerlain turunçgilleri ile ferahlatılması hadisesi. Harika bir harman dengesi, özel bir kompozisyon ve tartışılmaz kalite ile Lidge, benim fikrime göre diğer dizaynır arkadaşlardan ayrı tutulması gereken bir yerde.
    Makedon hocam Lidge ile 2 yıl önce tanışmıştım bumu dedim herkesin sevdiği parfüm sonradan bağımlısı oldum şimdilerde en sevdiğim parfümlerim arasında eminim hala lidgenin abartıldığını düşüneneler vardır ama ben çok seviyorum hem eski şişe versiyonu hem de yeni şişesi ile koleksiyonumda her daim olacaklardır.

Yorum

Bir üçüncü şişe daha çıktı biliyorsun değil mi? Klasik Habit şişelerde olacak artık.

Yorum

• Xlusive
        Xlusive Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        O şişelere hiç alışamayacağım zaten.. Klasik şişe çok daha güzeldi. Tester'ların önüne geçmek için yapıldı bence..

• Pink Floyd
        Pink Floyd Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Evet hocam bir de üçüncü şişe olayı var gerek var mıydı bilmiyorum ama klasik şişe modeli daha çekici bence

Click image for larger version

Name:	28330206045_200ef521ec_b.jpg
Views:	1625
Size:	74.6 KB
ID:	706

Al iç mübareği

Yorum

LIDGE bana göre designer değil zaten , güzel bi şişe yüksek fiyat etiketi (eski atom bombası formül) çoğu nişe kafa atar, oturur tahtına ...

Yorum

Maliyetten kısmak için tüm erkek koleksiyonunu tek tip şişeye çeviriyorlar. Fiyat aynı ama şişe 75ml den 50ml ye iniyor. LVMH, Guerlain'ın sermayesinden daha ne kadar yiyecek göreceğiz. Bu arada LIDGE ve yeni şişeleri beğeniyorum ama yazık ediyorlar güzelim firmaya.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: camorr View Post
            Maliyetten kısmak için tüm erkek koleksiyonunu tek tip şişeye çeviriyorlar. Fiyat aynı ama şişe 75ml den 50ml ye iniyor. LVMH, Guerlain'ın sermayesinden daha ne kadar yiyecek göreceğiz. Bu arada LIDGE ve yeni şişeleri beğeniyorum ama yazık ediyorlar güzelim firmaya.
            Maliyetten kısmak doğrudur. Bunu sağlam bir kaynaktan duydum ancak bu klasik Shalimar ve Mitsouko formu şişelere dokunmadıkları müddetçe (Arı şişeleri unutmayalım!) daha güven veren ve kalite uyandıran bir hamle gibi geldi bana. Ayrıca yine o sağlam kaynak LVMH tarafından, Jean-Paul Guerlain'in My Exclusive Collection projesine de bayağı bir taş koyulduğunu söyledi. Yani o işler de yalan olabilir...

Yorum

Jean-Paul Reyizi yedirtmeyiz.

Yorum

Tüm arkadaşların lidge için yaptıkları yorumlara katılıyorum ve aynı cümleleri tekrar etmemek için çok birşey yazmıyorum...Sadece diyorumki; bu parfüm beni kendine hapsetti,,,Birşey soracam şişenin altında 5Y01 yazıyor bu 2015 üretimi demek oluyor?Bilen varmı arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fuatkaynak View Post
                  Tüm arkadaşların lidge için yaptıkları yorumlara katılıyorum ve aynı cümleleri tekrar etmemek için çok birşey yazmıyorum...Sadece diyorumki; bu parfüm beni kendine hapsetti,,,Birşey soracam şişenin altında 5Y01 yazıyor bu 2015 üretimi demek oluyor?Bilen varmı arkadaşlar
                  Evet Kasım 2015 üretimli parfümünüz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: camorr View Post

Evet Kasım 2015 üretimli parfümünüz.
                    Teşekkür ederim hocam

Yorum

Ne demek. Rica ederim.

Yorum

Designer parfüm kategorisine koyamadığım bir parfüm,bende de özel bir yeri vardır,Costume Nationa Homme gibi.

Yorum

Kakao notasını parfüme en çok yakıştırdığım koku. İnanılmaz cezbedici. Kendini özlettiren nadir kokulardan kararsız kalınan anların yardımcısı. Daha fazla ne diyebilirimki kelimeler anlamsız kalır. Kullanmayan bilmez anlayamaz.

Yorum

bence tek tip şişeye geçmeleri daha kaliteli ve şık bir görünüm çıkarıyor ortaya. Zaten eski şişesini hiç sevmiyordum çekiç balığı gibi mübarek.

Yorum

İşleniyor...
                            X