Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain L'Instant de Guerlain Extreme (LIDGE)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Edp 2015 edt 2016 yanlış yazmışım

Yorum

2014 te tanıştığım enfes koku, sevmemek ne mümkün, efsaneler arasında yerini almış harika bir koku..

Yorum

Bu parfümü iki kere aldım ikisinde de elden çıkardım performans sıkıntıları yüzünden.

Ama kokusunu bu kadar özlediğim bir parfüm olmadı.

Yeni şişesi nasıl kalıcılık ve silaj olarak deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ben yeni şişeler ilk çıktığı zaman denemiştim. Kalıcılığı ve farkedilirliğini oldukça başarılı bulmuştum. Ondan sonra tekrar bir formülasyon değişilkiğine gitmediyse bir dene derim.

• Burakkk
          Burakkk Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Teşekkürler abi yorumun için. Bir deniyim hakkaten. Çok özlettiren bir kokusu var.

Olmazsa olmazım, kullanmaya kıyamadığım, arada hasret gidermek için şişesini açıp açıp kokladığım, iki gözümün çiçeği kalbimin ta orta yeri kakaolu sıcacık paçulim. Bu koku ile aşk yaşadığım doğrudur

Yorum

Kullanıp sıkılmadıgım nadir gourmand kokulardandır.Bu arkadaşı kullandıgımda mutlaka birileri parfümün ne diye sorardı.Gectiginiz yerde iziniz kalır o derece etkiliydi,tabi degismediyse

Yorum

2014 olanı yeni edindim bulduğumda stok yapmayı düşünüyorum.Herkes bu parfümü konuşuyor neymiş esprisi dedim sıktım gittiğim yerde izini bıraktı soranlar beğenenler o an anladım herkesin yaşadığı aşkı bu parfümle çoğu nişi tahtından eder bencede süper harika çok beğendim daha ne diyelim. 😀

Yorum

İşleniyor...
            X