Her ne kadar herhangi bir Guerlain çalışmasını designer olarak yazmaya gönlüm razı olmasa da yapacak bir şey yok. L'Instant de Guerlain Extreme yani nam-ı değer Lidge, özellikle son yıllarda neresinden tutarsak tutalım elimizde kalan sektörün baş yapıtlarından birisi. Taze paçuli ve kakaonun ''jungle'' yeşil gövdesinin, sıcak baharatlar ile ısınması ve bu ılık ılık esen boozy rüzgarın klasik Guerlain turunçgilleri ile ferahlatılması hadisesi. Harika bir harman dengesi, özel bir kompozisyon ve tartışılmaz kalite ile Lidge, benim fikrime göre diğer dizaynır arkadaşlardan ayrı tutulması gereken bir yerde. Aşağıda da Monsieur Guerlain kaynaklı efsanevi şişe ve en yeni versiyonu görebiliriz:
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Guerlain L'Instant de Guerlain Extreme (LIDGE)
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Makedon View PostHer ne kadar herhangi bir Guerlain çalışmasını designer olarak yazmaya gönlüm razı olmasa da yapacak bir şey yok. L'Instant de Guerlain Extreme yani nam-ı değer Lidge, özellikle son yıllarda neresinden tutarsak tutalım elimizde kalan sektörün baş yapıtlarından birisi. Taze paçuli ve kakaonun ''jungle'' yeşil gövdesinin, sıcak baharatlar ile ısınması ve bu ılık ılık esen boozy rüzgarın klasik Guerlain turunçgilleri ile ferahlatılması hadisesi. Harika bir harman dengesi, özel bir kompozisyon ve tartışılmaz kalite ile Lidge, benim fikrime göre diğer dizaynır arkadaşlardan ayrı tutulması gereken bir yerde.
- 2 beğenme
-
Maliyetten kısmak için tüm erkek koleksiyonunu tek tip şişeye çeviriyorlar. Fiyat aynı ama şişe 75ml den 50ml ye iniyor. LVMH, Guerlain'ın sermayesinden daha ne kadar yiyecek göreceğiz. Bu arada LIDGE ve yeni şişeleri beğeniyorum ama yazık ediyorlar güzelim firmaya.1 Photo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: camorr View PostMaliyetten kısmak için tüm erkek koleksiyonunu tek tip şişeye çeviriyorlar. Fiyat aynı ama şişe 75ml den 50ml ye iniyor. LVMH, Guerlain'ın sermayesinden daha ne kadar yiyecek göreceğiz. Bu arada LIDGE ve yeni şişeleri beğeniyorum ama yazık ediyorlar güzelim firmaya.
- 1 Beğen
Yorum
-
Tüm arkadaşların lidge için yaptıkları yorumlara katılıyorum ve aynı cümleleri tekrar etmemek için çok birşey yazmıyorum...Sadece diyorumki; bu parfüm beni kendine hapsetti,,,Birşey soracam şişenin altında 5Y01 yazıyor bu 2015 üretimi demek oluyor?Bilen varmı arkadaşlar1 Photo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fuatkaynak View PostTüm arkadaşların lidge için yaptıkları yorumlara katılıyorum ve aynı cümleleri tekrar etmemek için çok birşey yazmıyorum...Sadece diyorumki; bu parfüm beni kendine hapsetti,,,Birşey soracam şişenin altında 5Y01 yazıyor bu 2015 üretimi demek oluyor?Bilen varmı arkadaşlar
- 1 Beğen
Yorum
Yorum