Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain L'Instant de Guerlain Extreme (LIDGE)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Patchuli pek sevdıgım bır nota degıl..Çoğu parfumu bu nota yuzunden sevemıyorum kullanamıyorum ama bu parfumde çok ayarında yerınde kullanılmış..Yine designer parfumler arasında ayrı bır yerı olan parfum..

Yorum

Yeni şişelerde tek hoşuma gitmeyen 75 ml' den 50 ml'e düşmüş olması. Gelen gideni aratır derler ya bu da öyle olacak gibi. Anılarımızda kalacak eski şişeleri stoklamak en mantıklı iş olacak sanırım.

Yorum

İlk kör alısim. Ne yazık ki yanlış zamanda elime geçti kıymetini çok bilemedim. Lise 3 teyken almıştım. Tenimde 1.5 gün çok bariz kalır ve son derece fark edilirdi. Ama dediğim gibi yanlış zamanda elime geçtiği için harika vurup harman savundum. Şimdi ki aklım olsaydı keşke. Daha sonra denediklerimden hiç o tadı alamadım ne yazık ki o yüzden bir daha edinmedim...

Yorum

Artık adı da değişmedi mi? Extreme ifadesi kalktı diye biliyorum. Eau de Parfum yazıyor son versiyonlarda.

Yorum

Yeni şişelerin daha güzel olduğu taraftarıyım.
            Sadece garçons.

Yorum

Kalabalık ofis ortamında ortak beğeni yakalamak kolay değil. Her daim alkışlanan ve tezahürat alan bir parfüm. Çok klas, güçlü bir karakter oyuncusu gibi.

Yorum

Yeni versiyonu havaalanında denedim. Kalıcılık ve silaj oldukça başarılı. Tek fıs nefis bir aroma yaydı saatlerce.

Yorum

• Guest's Avatar
                  Misafir Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Sizin onayınızdan da geçtiyse tamamdır :P

• Medea
                  Medea Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Valla öyle

Paçuliyi bana sevdiren parfüm kendisi. Açılışındaki kakao + turunç kombinasyonu da sofistike bir hava katıyor. Kompozisyonunun güzelliğini muadili JPG - Kokorico'yla kıyaslayınca anladım.

Yorum

Ercan hava alanında 65 euro etiket fiyatlıydı %15 indirimi vardı.İyi bir fiyattı netteki fiyatları baz alırsak.

Yorum

Paçulisine hayran kaldığımın parfümü! 😂

Yorum

İlk sıktığımda bu muymuş bu kadar övülen parfüm dediğim ancak yarım saat sonra bunu almalıyım dediğim,

sabahları ne sıksam dediğimde ben buradayım abi diyen, kadınların üzerimde çok beğendiği başucu parfümüm,

Yorum

İlk kullandığımda çok sevmiştim ama sonradan o kadar da sevmiyormuşum dediğim ama ara ara kullandığımda güzel geri dönüşler veren f/p ürünü. Kalıcılık uzun

Yorum

Forumlara darbe yapmış koku. Hep elimde bi 10 ml bulundurdum ama şişeli almadım hiç. Ben o kadar sevemedim kokuyu

Yorum

şişeden kokladığımda hacı yağı gibi demiştim bumuydu bu kadar övgü alan parfüm dedim demez olaydım sıktıktan sonra bütün fikrim değişti ustaca yapılmış bir parfüm içinde adını bilmediğim bir nota var beni kendine hayran bıraktı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pink Floyd View Post

Makedon hocam Lidge ile 2 yıl önce tanışmıştım bumu dedim herkesin sevdiği parfüm sonradan bağımlısı oldum şimdilerde en sevdiğim parfümlerim arasında eminim hala lidgenin abartıldığını düşüneneler vardır ama ben çok seviyorum hem eski şişe versiyonu hem de yeni şişesi ile koleksiyonumda her daim olacaklardır.
                              Hocam ilk dendiğimde bende çok efsane bulmamıştım ama şuanda sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Müthiş bir koku. Onca Niş arasında bile bazen kullanmaya kıyamadığım oluyor

Yorum

İşleniyor...
                              X