Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior - Sauvage

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #31
    Parfümle ilgili şunu da ekleyeyim, acemi burunlara nice seçme parfüm koklatsam da en çok beğendikleri ve tercih ettikleri hep Dior - Sauvage oldu. Eleştirmeli miyim, takdir mi etmeliyim bilmiyorum.

    Yorum


    • #32
      Ben bu parfümü pek beğenmiyorum.Bu sabah eşim sıktı,baharatlı,burun tırmalayıcı geldi kokusu.Ayrıca sıradan buldum.Bu parfümden önce kullandığı Bvlgari Blv,bana kat kat daha güzel ve özgün geliyordu ama onu da eşim sevmiyordu.

      Yorum


      • Libra
        Libra Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İlginç şekilde benim tenimde daha güzel koktuğunu farkettim.Eşimde daha baharatlı kokarken,bende daha temiz ve belirgin bir kokuya dönüştü.

    • #33
      Edp versiyonunu daha kullanılabilir ve oturaklı bulduğum koku.

      VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • #34
        İlginç şekilde karşı cinsin beğenisini kazanmış bir parfüm, bir diğeri de eros

        Yorum


        • #35
          Kesinlikle tam bir genel begeni canavari. Kokusu diger fresh parfumlere nazaran daha farkli. Acikcasi kullanilan sentetik ambroxan parfume farkli bir hava katmis.(ki dogal ambroxani koklamakta neredeyse imkansiz ) Yaz icin ideal. Ama ben sauvage yerine chanel bleu yu daha kullanilabilir buluyorum.

          Yorum


          • #36
            EDT'sini deneyen arkadaşlar, bence EDP'sini de denemeli. Çok daha oturaklı,yumuşak ve beyendi kokuyor. Beyefendi kokmasına rağmen,oldukça kalıcı ve yayılımı da bir o kadar güçlü diyebilirim.

            Yorum


            • #37
              Genelde ilkbahar ya da ekstra sıcak olmayan yaz aylarında tercih edilen bir koku olsa da ben soğuk kış günlerine daha çok yakıştırıyorum bu kokuyu. Kişisel olarak kendi üzerimde sevdiğim bir koku değil, kendi üzerime sıktığımda 1 saatten sonra ilginç bir şekilde baş ağrısı yapıyor bende ama soğuk havada başka bir kişi böyle en basitinden yanımdan yürüyüp geçerken aldığım Sauvage kokusu ise hoşuma gidiyor. EDP formu daha çok hoşuma gitmişti. Şimdi ise Parfum versiyonu piyasaya çıkacakmış. Bakalım bu Sauvage furyası ne zamana kadar devam edecek bekleyip hep beraber göreceğiz

              Yorum


              • #38
                Her zaman yeniden şans vereyim dediğim fakat her seferinde beni çelişkide bırakan koku.Sentetik yapısı beni zorluyor fakat sahip olduğu karakteristik kokusu da övülen beğeniye uygun.

                Yorum


                • #39
                  Edtsi daha keskin biberli kokuyor.Tercihim her zaman edpsinden yanadir.Özellikle arkadasinda biraktığı koku çok muhteşem.Biraz casual giyim gerektiriyor ama edpsi her zaman muhteşem gelmiştir bana.Silaj ı ise gördüğüm en kuvvetli parfüm.Geçtigi her odayi saracak cinsten

                  Yorum


                  • #40
                    Yıllardır parfüm hobisi ile uğraşıyorum ve şunu gözlemliyorum insanın ne kadar hızlı fikirleri beğenileri değişiyormuş
                    Bugün nefret ettiğim bir parfüme yarın aşık olabiliyorum ve "kesinlikle, mümkün değil, iğrenç gibi kesin ve net tavırların parfüm hobisinde kullanılmaması gerektiğini öğrendim
                    Bunları yazmamın sebebi SAUVAGE ilk kokladığımda bana herhangi bir markette bulunan deodorant gibi gelmişti hatta içimden ya bu parfüme kim bu kadar para verip te alır dediğimi biliyorum ama şuan ki düşüncemin geldiği nokta ise tamamen farklı neden yıllardır bu kokunun hala ayakta olduğunu niye bu kadar sevildiğini şimdi daha iyi anlıyorum . Koku inanılmaz derece de rafine çok ferah ve diğer ferah parfümlerden farkı hissiyatı kendinizi daha gösterişli zengin ve bilgili hissediyorsunuz hatta biraz daha abartayım gözünüzü kapatırsanız denizin dalgasını bile hissedebilirsiniz.. Muhteşem bir koku .

                    Yorum


                    • #41
                      Kim ne derse desin son 10 yılın designer olarak en çok yankı uyandıran parfümü. Benim için her zaman ilk 5 te yer alacak parfüm. zaman ve mekan seçmeyen nadir kokulardan. şimdiden kendisini klasikler arasına yazdırdı.

                      Yorum


                      • #42
                        Yaz için kullanılabilecek fiyat açısındanda çok üzmeyecek tarzda bir parfüm bana göre edt’si tabi

                        Yorum


                        • #43
                          Yaz Mevsiminde Seçenekler Sınırlı Olunca ,Hem Kalıcı Hem Farkedilir Koku Arayınca İnsanlar Mecburen Bu Tarz Kokulara Yöneliyor.Bu Parfümü Ben Sevmiyorum Ama Gel Görelimki Farkedilirlik Olarak Denediğim En İyi Parfümlerden Birisi Bu Arkadaş.

                          Yorum


                          • ali
                            ali Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            2018 Aralık üretim edp versiyonu sınırlı yayılım ve kalıcılık olmuştu bende. Bir reformülasyondan bahsediliyor gerçi. Sizin bahsettiğiniz hangisi? Edt Edp Parfum?

                          • OğuzBey
                            OğuzBey Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Edt Hocam Gayet İyiydi.

                          • ali
                            ali Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Teşekkürler

                        • #44
                          Edp versiyonu kullanıyorum kalıcılığı çok yüksek fakat sürekli kokması beni rahatsız ediyor

                          Yorum


                          • #45
                            yayılırken oluşan kokunun tendeki kokudan daha ferah daha kompleks koktuğu piyasa işi kokudur. ilk yıllarında çok kullananı vardı şu an sene 2021 ve kullanan sayısı belki de yarı yarıya düşmüştür. fiyatından dolayı bir muadillerine bakayım dedim fakat edt nin verdiği hissi hiçbir muadil veremiyor. bu arada çok büyük şans eseri bayer den tester 2016 batch elime düştü(ellerinde kalmadı sanırım) hem de uygun bir fiyata. şu anki 2020 batch ile kıyasladığımda 2017 olan versiyonu daha biberli ambroxanlı ve açılışı daha patlayıcı narenciyeler içeriyor. yeni versiyonları biraz sabunsulaşmışlar. performans da aynı şekilde eski versiyon tende daha iyi kalıyor. duştan sonra bile kalıyor. bu arada EDP versiyonu da var bende. kokular açılışta ve orta kısımda farklılar edp biraz daha rafine bir his veriyor. ama dip notalar hemen hemen yakın.
                            Son Düzenleme daredevil; 01-04-21, 10:33. Tarafından yapıldı.

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X