Daha türkiyede satışa denemeye açılmadan forumumuzda yapılan splitinde şişeli almaya hak kazanmıştım ama kör alış cesaretimin o ara kırılması ve o zamanki maddi sıkıntılardan ötürü bir arkadaşımıza devretmiştim hakkımı. Ne büyük hataymış o fiyatlara kapağını vermiyorlar artık
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nishane Ani
Çökme
X
-
- 1 Beğen
-
Çok güzel parfüm teşekkürler, nishane firmasına👏👏 açılışı geçişleri muazzam yumuşak kadifemsi ben jovoy remember parfümüne benzetiyorum açıkçası ama nishane daha böyle yumuşak bir geçiş yapıyor rember me de ise bu geçiş daha sert kesikin geliyor koku güzelliği kesinlikle nishane ani! Tek kötü yani benim tenimde 5-6 saat kaldı, yayılımı ilk 2-3 saat çok iyi ama daha sonra tene yaklaşıyor.... olsun şişesini almaya değer 😊
- 1 Beğen
Yorum
-
Kötü bir anım var bu parfümle ilk giyindiğim gün çok fena rakı içmiştim ama öyle böyle değil moralim çok bozuktu şişelerin biri gidip biri geliyordu o günü hatırlatıyor bana ve asla şişeli satın alamam ama harika bir parfüm bu su götürmez bir gerçek yayılımı performansı kokusu güzel tebrikler nişhane ve cecile zarokian
Yorum
-
Benim için muazzam bir parfüm.. Vanilyanın en güzel hali.. Bir anımı anlatayım.. 3 sene önce saçlarım için bir argan yağı almıştım markası Nashi argan oil. Kullanmaya başladığım zaman resmen kokusuna aşık olmuştum, resmen karşıma bu kokuda bir parfüm çıkması için dua etmiştim.. Yıllar sonra duamın karşlığı Nishane - Ani olarak bana döndü.. Birebir aynı koku ! üstelik isimleri de benziyor Nashi / Nishane ... tesadüf Onun için Ani'nin yeri bende çok ayrıdır.. Yazın kullanmak çok ağır olur ama ben çoğu geceler yatmadan önce bileğimi sıkıp uyuduğumu biliyorum Nishane markasının performasnları zaten muazzam .. Exrtrait formülünde olduğu için kalıcılık mükemmel.. Ani parfümü beni mistik diyarlara götüren, hayal kurduran, iştah kabartan büyüleyici bir sıvıdır benim için ♥
- 2 beğenme
Yorum
Yorum