Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Umut's

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

fragrantica dolabımın linkini ilk mesaja ekledim detaylı incelemek ve de sorusu olan olursa diye

Yorum

Satmak istediklerini sattıktan ve aklındakileri aldıktan sonra çok zevkli bir koleksiyon olacak, şuanda da öyle ama daha da özgün olacak

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Amin Tek dileğim o. Koleksiyona baktın mı bu Umut'un koleksiyonu dediğiniz an olmuş demektir

Bence hala cok kalabalık ama oyle bir seviyeye gelmis ki, birkaçını gözden çıkaralım desen sayısı 10'u geçmiyor. Bence koleksiyon dediğin şeyin, herşeyden biraz barındırmasından ziyade ince bir zevki yansıtması daha önemli.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Aslında belirlir zevklerden neredeyse hiç bulunmuyor gibi şu an. Mesela gül-gourmand-çok çiçeksi-aldehitli vs vs gibi kokular . Ama beğendiğim tarzların (vetiver-amber-deri-hayvanso gibi) onlarca örneği var.. Ne bilim sevdiğim tarzın kaliteli örnekleri olduklarından çoğu, kıymaya korkuyorum bundan fazlasına

En güzeli senin yaptığın yalnız da işte ben başaramam gibi...

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bro, bence senin koleksiyon zaten bunu yansıtıyor. Bendeki siseler icin koleksiyon denilemez. Sevdiğim parfümleri şişeli bulundurmaya calisiyorum sadece.

Umut Bey koleksiyonunuz çok etkileyici. İyi günlerde , mutlulukla kullanın. 👏👏

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Çok teşekkürler Kaside Hanım. Sizin muazzam koleksiyonunuz da bizim hanımın unutamadığı bir koleksiyon. Bekliyoruz bu foruma da görselleri

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hahha. Bir araç tut yükleyelim buradan.

layn.. bir fotoğraf eklemedin ki gözler gönüller fetih olsun

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ya yok canımın dibi Debussy'de baktı Zeynep Hanım'da uğraşmış olmadı yapamadık.
        Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 24-01-17, 10:03. Tarafından yapıldı.

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bozdun sayfayı demek

• Pikcell
        Pikcell Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Forumu çökertecek yakında dikkat et kardeşim

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu
      Beceremedim yahu? Telefondan yükledim. Nasıl düzelteceğim? Çok mu kötü gözüküyor?

Nazar olmasın diye küçük yüklemedim yoksapp
      Ahahha

Yorum

Koleksıyon ıste bu, bızımkıler de koleksıyoncuk😁

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View Post
          Koleksıyon ıste bu, bızımkıler de koleksıyoncuk😁
          Kendi elinizdeki parfümleri fazla hafife alıyorsunuz bence. Umut ve Matrai kötü örnekler, kendinize onları asla örmek almamanızı öneririm Onların yolu yol değil... Gerçi Umut, son dönemde biraz toparladı durumu.

Yorum

Güzel koleksiyon gercekten Umut fakat 30 indirmen lazım acil. Ruhani bir aydınlanma yaşayacaksın bunu gerçekleştirdiginde

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Baya nirvanaya ereceksin diyorsun hocam 30 çok zor ya...

• Optuna
              Optuna Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Yok be abi kifkanıyoruz ama sen yine de sadeleş kafan rahat olsun

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post

Kendi elinizdeki parfümleri fazla hafife alıyorsunuz bence. Umut ve Matrai kötü örnekler, kendinize onları asla örmek almamanızı öneririm Onların yolu yol değil... Gerçi Umut, son dönemde biraz toparladı durumu.
            eyvallah mete hocam, evt aslında benm ki daha kompakt bi koleksiyon

Yorum

Güzel günlerde mutlulukla kullanın umut bey...eşinizin parfümlerinide görmek isterim ben şahsen eklemeler falanda olmuştur
              http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Kartaliçe Hanım doğru söylüyorsunuz ama onun sandık küçük.. Kendisi olabildiğince bunalmış durumda parfümlerden Paylaşacağım ama onun sandığı da Çok teşekkürler bu arada.

Özenilmiş takdir ettiğim bir koleksiyon, güzel günlere saklayın keyifle kullanın

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Aslında baya bir özensiz davranmışım özendiğimi düşünürken Sonradan farkettim ben de Çok teşekkürler efenimm.

• LesPaul
                LesPaul Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                özenilmiş derken sadeleştirmeye çalışırken özenilmiş

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                ) Ancak bu kadar özenip sadeleşebildim o da ayrı bir tartışma konusu

Bu dükkan da Tekin Acar'ın Matrai'den kalan kısmını satın alır. Yani Matrai+Umut > Tekin Acar. Nice güzel yıllarınız olsun bu parfümlerle.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Teşekkür ederim. Hep beraber olsun..

Orjinal yazı sahibi: leasing72 View Post
              Bu dükkan da Tekin Acar'ın Matrai'den kalan kısmını satın alır. Yani Matrai+Umut > Tekin Acar. Nice güzel yıllarınız olsun bu parfümlerle.
              Hocam Tekin acarda Altuğ hocanın da Umut Hocanın da elindeki parfüm çeşitlerinden (Niche) lerden yok maalesef en iyisi Bugatti o da özel seri gümüş ve altın şişeli tasarımından dolayı göze hoş geliyor. Anlayacağınız Niche kokusunda Altuğ ile Umut Hoca Tekin Acar'ı yer bitirir :-)))

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Est hocam.. Baya azalttım aslında 80 şişeye yakın.. Delice koleksiyonu büyütme günlerim geride kaldı sanırım..
            İşleniyor...
            X