fragrantica dolabımın linkini ilk mesaja ekledim detaylı incelemek ve de sorusu olan olursa diye
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Umut's
Çökme
X
-
Satmak istediklerini sattıktan ve aklındakileri aldıktan sonra çok zevkli bir koleksiyon olacak, şuanda da öyle ama daha da özgün olacak
- 1 Beğen
Yorum
-
Bence hala cok kalabalık ama oyle bir seviyeye gelmis ki, birkaçını gözden çıkaralım desen sayısı 10'u geçmiyor. Bence koleksiyon dediğin şeyin, herşeyden biraz barındırmasından ziyade ince bir zevki yansıtması daha önemli.
- 4 beğenme
Yorum
-
Aslında belirlir zevklerden neredeyse hiç bulunmuyor gibi şu an. Mesela gül-gourmand-çok çiçeksi-aldehitli vs vs gibi kokular . Ama beğendiğim tarzların (vetiver-amber-deri-hayvanso gibi) onlarca örneği var.. Ne bilim sevdiğim tarzın kaliteli örnekleri olduklarından çoğu, kıymaya korkuyorum bundan fazlasına
En güzeli senin yaptığın yalnız da işte ben başaramam gibi...
-
Yorum
-
Ya yok canımın dibi Debussy'de baktı Zeynep Hanım'da uğraşmış olmadı yapamadık.Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 24-01-17, 10:03. Tarafından yapıldı.
-
-
Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View PostKoleksıyon ıste bu, bızımkıler de koleksıyoncuk😁
- 3 beğenme
Yorum
-
Güzel koleksiyon gercekten Umut fakat 30 indirmen lazım acil. Ruhani bir aydınlanma yaşayacaksın bunu gerçekleştirdiginde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
Kendi elinizdeki parfümleri fazla hafife alıyorsunuz bence. Umut ve Matrai kötü örnekler, kendinize onları asla örmek almamanızı öneririm Onların yolu yol değil... Gerçi Umut, son dönemde biraz toparladı durumu.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: leasing72 View PostBu dükkan da Tekin Acar'ın Matrai'den kalan kısmını satın alır. Yani Matrai+Umut > Tekin Acar. Nice güzel yıllarınız olsun bu parfümlerle.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum