Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tekin Acar Hakkında

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tekin Acar Hakkında

Bir söylenti hakim iflas etti, edecek , küçülmeye girdi vs sitesine baktığım kadarıyla hala devam etmekte. Vergi dairesinde tanıdıklarımın söylemesine göre iflas erteleme için başvuru olabilme ihtimali var durumun akibeti hakkında bilgisi olan var mı ?
    Son Düzenleme MeaCulpa; 28-01-17, 08:51. Tarafından yapıldı. Reason: bir başlık olduğunu sonradan fark ettim arşive alınabilir

Yeni açılaçak şubelerin sözleşmelerini iptal ediyormuş...Hali hazırda olan şubelerle devam edecekmiş diye okumuştum ama iflas haberleride çokta mantık dışı gelmiyor,bakalım nasıl olacak

Yorum

Dün istanbul/ümraniye canpark avmdeydim.
      Raflar boştu CN soul bakmak için girmiştim o bile yoktu ki CN bildiğim tek tekin acar satıyor belki gittiğim mağzayla alakalıdır.
      Sadece garçons.

Yorum

Beauty Card'lara 50 TL yüklemişler 200 ve üstü alışverişte kullanılıyormuş.

Yorum

İflas erteleme kararı alınamıyor OHAL sebebi ile , normal şartlarda bu uygulama sıkıntılı şirketler e 2 yıla yakın süre takiplerden kurtulma ve mümkün ise toparlama imkanı veriyordu. son can çekişmeler diye düşünüyorum , eğer piyasa canlanmaz ise Tekin Acar ve belki bir çok benzeri perakendeci ( kozmetik , tekstil vs ) batacak gibi duruyor. son dönemde istanbuldaki pek çok AVM markasının sinek avladığını görüyorum.

Yorum

Yorum

Mağazalarda ürünler eksik testerların artık gelmediğini söylüyor çalışanlar , yorumlardada iletildiği üzere ohal sebebiyle iflas erteleme alınamıyor bildiğim üzere bütün yaptığı karı ayakta durmak için harcıyor kobiler böyle işte bir çembe takınca hemen düşüyorlar. Cn scent intense'in ithalini aylarca yapmadılar kaldı ki hızlı giden bir üründü bu bence daha önceden olan birşey üstüne taksit ve yeni yeni yasalar çıkınca tamamen düşüşe geçti.

Yorum

Gayet bilincli hale gelen tuketiciler ve gunumuz ekonomik sartlari altinda artik piyasada ben de pek tutunamayacaklarini dusunuyorum. Sevil'de durumlar nasil acaba?

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                  KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Sevil alıp başını gidiyor valla en çok İranlılar alış veriş yapıyor bizim buaralarda. Ayrıca Yabancı Parfümör ayarlıyorlar parfüm satmak için mağazalarda. parfümörün yanına birde tercüman getiriyorlar işi götürüyorlar bu aralar

Yıllarca 1e 2 sattıkları ürünlerden yaptıkları kâr sayesinde batmamaları lazım halbuki Allah Allah..

Bence taksit geri gelsin. Ey yetkililer. Bakın batıyoruz imajı da vermek istiyor olabilirler. Büyük paralar, büyük oyunlar.

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                  KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Evet Mustafa hocam kendi ağızlarıyla söylediler satışlarda %35 azalma olduğunu bundan dolayı da küçülmeye gittiklerini belirttiler. Taksitli satışın geri gelmesi gerekiyor sadece Şirket kredi kartlarına 9 a kadar taksit yapılıyor. bireysel kartlara yok maalesef

Sephoranın müdürüyle konuştum.
                ürün dahi alamıyolarmış duyup bildiklerimiz doğruymuş.
                Sadece garçons.

Yorum

Domino taşı gibi sırası gelen devrilecek. Bu piyasa şartlarında ayakta kalmaları çok zor.

Yorum

Geçende 4-5 parça birşey aldım,başka biryerde yoktu. Bildiğin gazete kağıdına sarıp göndermişler.1e2,1e5 satsınlarda bu ne yahu..bir daha da almam zaten

Yorum

Kapitalizmmmmmmm..

Yorum

Costume National'ler yok uzun zamandır. Loewe'nin birçok çeşidi gelmiyor. Chanel ve Cartier ve ile anlaşmalarını zaten 4-5 yıl önce bitirdiler. Garip bi durumdalar.

Yorum

geçen gün bir mağazasına girdim pure havane denemek için. 1 tane bitik şişe duruyordu rafta, sordum tester'ı yok dedi çalışan. bilemiyorum bununla mı ilgili yoksa tester'ı olmadığı için bir şişe daha açmadılar. özet olarak olan bana oldu parfümü koklayamadım

Yorum

İşleniyor...
                          X