Bir söylenti hakim iflas etti, edecek , küçülmeye girdi vs sitesine baktığım kadarıyla hala devam etmekte. Vergi dairesinde tanıdıklarımın söylemesine göre iflas erteleme için başvuru olabilme ihtimali var durumun akibeti hakkında bilgisi olan var mı ?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tekin Acar Hakkında
Çökme
X
-
İflas erteleme kararı alınamıyor OHAL sebebi ile , normal şartlarda bu uygulama sıkıntılı şirketler e 2 yıla yakın süre takiplerden kurtulma ve mümkün ise toparlama imkanı veriyordu. son can çekişmeler diye düşünüyorum , eğer piyasa canlanmaz ise Tekin Acar ve belki bir çok benzeri perakendeci ( kozmetik , tekstil vs ) batacak gibi duruyor. son dönemde istanbuldaki pek çok AVM markasının sinek avladığını görüyorum.
- 2 beğenme
Yorum
-
-
Mağazalarda ürünler eksik testerların artık gelmediğini söylüyor çalışanlar , yorumlardada iletildiği üzere ohal sebebiyle iflas erteleme alınamıyor bildiğim üzere bütün yaptığı karı ayakta durmak için harcıyor kobiler böyle işte bir çembe takınca hemen düşüyorlar. Cn scent intense'in ithalini aylarca yapmadılar kaldı ki hızlı giden bir üründü bu bence daha önceden olan birşey üstüne taksit ve yeni yeni yasalar çıkınca tamamen düşüşe geçti.
Yorum
-
Gayet bilincli hale gelen tuketiciler ve gunumuz ekonomik sartlari altinda artik piyasada ben de pek tutunamayacaklarini dusunuyorum. Sevil'de durumlar nasil acaba?
- 3 beğenme
Yorum
-
Yıllarca 1e 2 sattıkları ürünlerden yaptıkları kâr sayesinde batmamaları lazım halbuki Allah Allah..
Bence taksit geri gelsin. Ey yetkililer. Bakın batıyoruz imajı da vermek istiyor olabilirler. Büyük paralar, büyük oyunlar.
- 5 beğenme
Yorum
-
geçen gün bir mağazasına girdim pure havane denemek için. 1 tane bitik şişe duruyordu rafta, sordum tester'ı yok dedi çalışan. bilemiyorum bununla mı ilgili yoksa tester'ı olmadığı için bir şişe daha açmadılar. özet olarak olan bana oldu parfümü koklayamadım
Yorum
Yorum