Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tekin Acar Hakkında

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

İndirim zamanı almıştım, herhangi bir sorun yaşamadım.

Yorum

yardımınıza ihtiyacım var 10 gün önce tekin acarın internet sitesinden alışveriş yaptım,5 iş günü içinde kargoya verlieceği söylendi fakat 10 gün olmasına rağmen hala kargoya verilmedi üstelik hiçbir muhattap bulamıyorum ne yapmam gerekiyor?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertyuksel View Post
        yardımınıza ihtiyacım var 10 gün önce tekin acarın internet sitesinden alışveriş yaptım,5 iş günü içinde kargoya verlieceği söylendi fakat 10 gün olmasına rağmen hala kargoya verilmedi üstelik hiçbir muhattap bulamıyorum ne yapmam gerekiyor?
        Hocam geçmiş olsun öncelikle. Tekin Acar 24 temmuz 2017 tarihi itibari ile Türkiye'deki hemen her şubesini kapatmıştı, İstanbul'daki şubeler dahil sonra bir kaç hafta internet üzerinden satışa devam ettiler ondan sonra tamamen kapandı diye biliyorum. Yapmanız gereken bulunduğunuz ildeki Tüketici Hakem Heyetine başvurmanız, belki üzerine düşerler de bir sonuç alırsınız inşallah.. Bu sayfanın başlığı altında Tekin Acar ın battığına dair bir yazı yazmıştım, hem gözümle gördüm hem de teyit aldım battığına dair. Bir Rivayete göre tekrar geri döneceği ama bunun önümüzdeki gün, ay ya da yıllara yayılacağı şeklinde söylemler olmuş kendi aralarında. Keşke okusaydınız da ona göre alış veriş yapsaydınız.

Yorum

öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim. Böyle bir şey olacağı hiç aklıma gelmedi valla 230 tl ye CN HOMME yi görünce alayım dedim siparişi verdim bir umutla ama sonuç bu. Yarın bir mağazasına gidip bilgi almayı deneyeceğim bakalım ne olacak.

Yorum

İşleniyor...
          X