Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Uzay Exclusive

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Kesinlikle uğranılması ve Sayın Bülent Uzel ile sohbet edilmesi gereken bir yer. İşini bu kadar seven bir dükkan sahibi bulmak bu devirde zor...

Yorum

Dedelerimin anlatıp zamanında benim masal niyetiyle dinlediğim romantik dönem İstanbul esnaflarından. Bu derecede ilgili ve bilgili mağaza sahibi bulmak neredeyse imkansız.

Yorum

• fragranstein
        fragranstein Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Size harfi harfine katılıyorum. Babacığı değerli insan Erdoğan amcanın yanında yetişip esnaflığı öğrenmiş bir şahsiyet ve tabi kişiliği de çok düzgün olunca ortaya muhteşem bir esnaf çıkmış durumda. Bülent abi bir tanedir.

Güvenle ilgili birşey yazmama gerek yok sanırım. Herkes gibi benim de birçok alışverişim olmuştur. Parfümseverleri birçok niche markasıyla tanıştıran kişi olmuştur, hala da aynı çizgide devam edip yeni markalar katmaktadır. Bizlere verdiği hizmetten dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

Yorum

Çok sıcak kanlı ve içten biri. Umarım işleri güçleri hep yolunda gitsin.

Yorum

Birinin arkasından böyle konuşmak ne kadar güzel...

Ben şahsen tanışmadım ama şu yorumlara ve daha önceki yorumlara bakınca neredeyse tanışmış gibi oldum...

Bilemiyorum burada mı ama iyi ki varsınız Bülent hocam...

Diğer arkadaşlar gibi ben de iyi dileklerine katılıyorum...

Yorum

bülent bey iyi bir insan. bikaç defa alışverişim oldu memnun kaldım tavsiye ederim

Yorum

alışveriş yapmak istediğim bi mağazaydı. geçen hafta vintage lidge aldım kendilerinden gayet hızlı ve sorunsuz elime ulaştı. keşke istanbulda olsamda yüzyüze alışveriş yapabilsem

Yorum

Türkiye'de, özellikle son dönemde, bazı önemli parfüm markalarını bize sunan ilk mağaza olması nedeniyle şapka çıkardığım mekan. Devler cesaret edemezken küçük bir mağazanın buna el atması takdire şayan.

Yorum

Sağolsun gayet ilgili anlayışlı..markalara diyecek bişey yok ama doyumsuz olan bizleriz..bide chypre palatin biraz ucuz olaydı da alaydik ya be

Yorum

• promesta
                    promesta Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    aynen erdem hocam, cypre'yi gördükçe hüzünleniyorum.

• erdembaba
                    erdembaba Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Neyse bi rast getirip yapistirrizzz😄

Uğranılması gereken ve Bülent bey ile sohbet edilmesi gereken bir mekandır. Kesinlikle hayal kırıklığına uğramazsınız. Sevdiğiniz pek çok niş kokuyu da görmek ve denemek de cabası tabi...

Yorum

Jovoy'da yeterli tester var mı? Uzay'a her gidişimde illa ki 1 kör alışım oluyor.

Yorum

Uzay Parfümeriden bir parfüm sipariş ettim. Kutudan iki tane çıktı. Bu hoş sürpriz için Bülent Bey'e çok çok teşekkür ederim.

Yorum

Müşteriyle ilgilenen, her türlü kolaylığı sağlayan, güler yüzlü esnaf gibi esnaftır.
                        eh yani ne de olsa o bir BEŞİKTAŞlı..

Yorum

Arkadaşlar az önce Bülent abiyle konuştum. Çok güzel haberler var: )) Masqueler ve Parfums de Empirelar geliyor galiba

Yorum

Kesin konuşmak istemiyorum ama çok yüksek ihtimal diyeyim

Yorum

İşleniyor...
                            X