Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Uzay Exclusive
Çökme
X
-
- 3 beğenme
-
-
Benden küçük bir tüyo. Şu anda Uzay Exclusive de bulunan MDCI lar TR de olacak olan son MDCI lar olacak. Distribütör çekildiği için bir daha marka ülkemize gelmeyecek. Şu anki fiyatları yurtdışına oranla oldukça uyguna gelmekte imkanınız varsa, kullandığınız veya merak ettiğiniz parfümlerse kenara atmanızı tavsiye ederim. Çünkü bittiği zaman oldukça kıymete binecekler.
- 3 beğenme
Yorum
-
Aşırı ısrarlarıma kayıtsız kalmayan sevgili Bülent abim Ormonde Jayne leri bulmuş. 3-4 gün içinde sınırlı miktarda satışta olacak. Geç kalırsanız üzülürsünüz.
Gelecek olan parfümler
Ormonde Man
Ormonde Montobaco
Ormonde Nawab Of Oud
Bu sırada markanın distribütörlüğünü yapan Ladeese artık Ormonde markasını getirmeyecek diye duyum aldım. Başka bir distribütör bulunmazsa sanırım bundan sonra ulaşmak bir hayli güç olacak. O yüzden siz siz olun hazır ayağınıza gelen bu fırsatı kaçırmayın. Sonra çok bekleriz tekrar gelsin diye...
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostFranck Boclet Cocaine, Crime ve Erotic giriş yapmış. Özellikle Crime ve Erotic uzun zamandır beklediğim parfümlerdi.
Yorum
-
Hayatım boyunca internetten parfüm ya da kozmetik ürünü satın almadım.Almaya karar verdim ama öncesinde forum sitelerinden ve alışveriş sitelerinden yorumları okudum.Hemen hemen bütün yorumlarda verilen adres ''Uzay Exclusive''di.Ben de bu yorumlara güvenerek ve inanarak ''Uzay Exclusive''den iki adet Niş parfüm satın aldım.Ürünlerim 04.12.2019 günü bana kargo ile ulaştırıldı.Her bir parfüm ayrı olacak şekilde, ve o kadar muntazam ve sağlam paketlenmiş ki açmak ta zorlandım diyebilirim.Her iki parfüm de kendi orijinal jelatinli ve kutusundaydı.Kargo içerisindeki faturadan, mağazayı aradım(Uzay Exclusive) ve Bülent UZEL arkadaşımızla tanışmış olduk bu şekilde,o kadar ilgili,samimi ve içten bir arkadaşımız ki,hangi parfümü hangi hava şartlarında kullanacağıma kadar bana tavsiyelerde bile bulundu.Cep numarasını verdi ve ''Abi,istediğin zaman arayabilirsin,her konuda yardıma hazırım,İstanbul a gelddiğinde de mutlaka mağazaya bekliyorum'' dedi.Arkadaşlar, İnternetten korkmadan parfüm alabileceğiniz,güvenebileceğiniz tek adres''UZAU EXCLUSİVE''ama herşeyden önce harika bir adamla tanışacaksınız onun ismi''BÜLENT UZEL''
- 4 beğenme
Yorum
-
Sermayeniz adamlıksa her ticarette başarılı olursunuz..! Sözünün vücûd bulmuş hali diyelim Bülent abiye parfüm hobisine gönül veren bizlerin desteği ile büyüyecek bu firmalar ve bu işten hepimiz faydalanacağız fiyatları karşılaştırdığımızda kaç tane şişe bedavaya gelmiştir hakersana göre allah bilir .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: orangeverte View PostN11'e baktım da Uzay Exclusive mağazası boş , satışta ürün yok görünüyor. Acaba malum salgın kapsamında tedbir olarak faaliyetini geçici olarak durdurdu mu ki?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum